Lente kleding: je kledingkast klaarmaken!

lente kledingkast upgrade

Je kunt je lente kleding weer uitzoeken! Op dit moment zitten we nog volop in de winter (al lijkt het meer herfst op het moment van schrijven), maar voor je het weet is het 21 maart en dat betekent dat het dan alweer lente is. Dan is het ook tijd om je kledingkast te upgraden naar lente kleding. Hier een aantal handige tips om mee te nemen tijdens de upgrade en het shoppen bij bijvoorbeeld Comma. De lente is soms nog best een lastig seizoen om je te kleden. Met de spreekwoorden “Maart roert zijn staart” en “April doet wat ‘ie wil” kan je er wel uit opmaken dat het heel wisselvallig kan zijn qua weertype. Geen nood!

Lente kleding: de bodywarmer!

Een bodywarmer is helemaal hip en happening de laatste tijd. Of je nu een formaat tot de middel wilt of een lange tot op de knie, het is er allemaal. De bodywarmer is wat mij betreft wel een musthave voor je lente kledingkast. Het fijne van een bodywarmer is dat hij warm is, maar toch ook weer niet té warm. Prima voor de lente dus! Als je er een dikke trui onder doet met col of capuchon, dan is het heerlijk lekker warm. Misschien dan wel een maatje groter nemen. Je kunt er natuurlijk ook gewoon een wat dunnere top onder doen waardoor het weer wat koeler aanvoelt.

Een lange jurk

Als je graag jurkjes draagt dan is een lange(re) jurk ook onmisbaar in de lente. Je kunt natuurlijk altijd een wat dikkere legging of panty dragen onder de jurk als het wat kouder is. Als je een wat dunnere panty draagt, dan is de jurk lekker lang en geeft je dat ook wat meer warmte. Het is dus perfect te combineren en aan te passen aan het weer waardoor je het nooit te koud of te warm hebt. Eventueel is het ook nog een goede tip om wat langere laarzen te dragen die je warm houden.

De dunnere stofjes

Wat ook echt niet mag ontbreken in je kledingkast in de lente, dat zijn de wat dunnere stofjes voor de tops en blouses. Je kunt deze weer makkelijk combineren met een warm vest als je het koud hebt of met iets warmer weer lekker alleen het item dragen met het dunne stofje. In plaats van een vest kan je ook weer de eerder genoemde bodywarmer eroverheen dragen.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook