Coltrui voor dames, zó maak je je outfit

coltrui voor dames

Zelf ben ik gek op een coltrui en draag dit vaak in de winter en de herfst. Gewoon lekker een warme kraag om je hals waardoor je het nog warmer krijgt. Heerlijk! Daarom ga ik jou tips geven om en coltrui voor dames te combineren. Deze truien voor dames zijn heerlijk warm en ook in vele kleuren en modellen verkrijgbaar. Zelfs voor Kerst kun je een hele mooie outfit dragen met een coltrui. Als je nog op zoek bent naar een mooie outfit, lees dan snel verder!

Coltrui voor dames combineren met accessoires

De coltruien voor dames zijn perfect te combineren met mooie accessoires. Zeker voor Kerst kan je dit heel goed combineren met prachtige sieraden, tasjes, clutches en andere dingen.

Coltrui combineren met een bodywarmer

Een coltrui kun je prachtige combineren met een bodywarmer. Je zou zeggen dat het best fris is met dit weer, maar het is juist heel lekker warm. Een trui met een col is al lekker warm rond je hals en met een bodywarmer erbij aan, die je ook helemaal dicht kunt ritsen, is het écht heel erg warm. En ik vind het ook wel erg leuk staan altijd. In plaats van een bodywarmer kun je ook kiezen voor een dames gilet. Lekker casual te combineren met leuke sneakers.

Met een rok of een broek?

De dames coltrui kan je prima dragen op een broek, maar zeker ook op een leuke rok. Als je een mooi nepleren rokje aan hebt die tot op de knieën valt en daar een coltrui op draagt is dat heel erg mooi. Vooral met de kerstdagen in het vooruitzicht zou je een zwart nepleren rokje kunnen dragen met een mooie bordeauxkleurige coltrui. Prachtig! Rood is daarbij ook heel mooi te combineren met gouden sieraden en het is natuurlijk een chique kleur die bij de kerst past.

Coltrui voor dames met pofmouwen

De coltrui met pofmouwen vind ik zelf altijd heel mooi, het liefst in een satijnen stof. Dat staat zo chique! Daarbij staat het mooi als je er nog een mooie strik mee in de hals hebt. Pofmouwen maken het ook net wat speelser dan de standaard rechttoe rechtaan mouwen.

Betaald partnerschap met Wehkamp

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook