Tom Ford Dupe eau de parfum Orchid Noir

tom ford dupe just jack orchid noir

Parfum draag ik elke dag en het liefst ook de wat sterkere geuren. En dat in combinatie met een mooie flacon maakt eigenlijk mijn hele dag wel weer goed. Nu heb ik een heerlijke geur ontdekt die naar mijn idee een Tom Ford Dupe is. Het gaat om Just Jack Orchid Noir. Als je naar de flacon kijkt dan kun je wel zien waarop ze de parfum hebben geïnspireerd, vind ik althans. Het heeft precies het uiterlijk van het bekende merk. En de namen hebben ook dezelfde opbouw. Maar is deze Tom Ford dupe wel de moeite waard? Want deze geur kost maar een tientje en dan heb je zelfs 100ml!

Lees ook: Kruidvat Absolute Iris intense eau de parfum review (Mugler Aliën dupe?)

Tom Ford Dupe Orchid Noir

just jack tom ford dupe orchid noir black orchid
tom ford dupe black orchid

Deze Tom Ford dupe (ik ga er vanuit dat het een dupe van Black Orchid is gezien de naam) komt in een prachtige flacon. Het is een grote zwarte flacon met een gouden opdruk en boven op de dop een mooie grote goudkleurige steen. Aan de achterkant is de flacon geribbeld wat me nog meer doet denken aan het origineel. Je kunt er echt niet omheen dat het daarop is geïnspireerd.

Topnoten: bergamot, sinaasappel, ylang-ylang, zwarte aalbessen
Hartnoten: gardenia, fruitige noten, jasmijn, kruidige noten
Basisnoten: patchuli, muskus, incense, vanille amber

Bij het lezen van de geurnoten werd ik dus echt benieuwd. Het zijn de geurnoten die ik erg lekker zou vinden namelijk. Maar lijkt het de Black Orchid dupe ook echt? En daarop kan ik volmondig ‘ja!’ zeggen. Ik vind hem zeker lijken op de originele Black Orchid van Tom Ford. In het begin lijkt hij ook zo sterk maar hij blijft niet zo lang zitten als het origineel. Dat vind ik dan wel weer logisch. Want dat kan je ook niet verwachten van een parfum van een tientje. Maar de geur lijkt wel heel goed.

Na het opspuiten van het parfum ruik ik hem zo’n 4 uur en daarna meer in af en toe een vleugje. Maar je kunt voor die prijs en de hoeveelheid makkelijk wat vaker bijspuiten. Dus wat mij betreft een aanrader die je koopt bij Notino.

Geverifieerd door MonsterInsights