ARMANI PRIVÉ CYPRÈS PANTELLERIA, nieuw!

ARMANI PRIVÉ CYPRÈS PANTELLERIA

Sinds 2004 vertaalt Giorgio Armani de essentie van zijn Haute Couture collecties naar unieke parfums waarin kostbare, verfijnde ingrediënten een compromisloze perfectie overbrengen. De Armani/Privé Haute Couture parfums zijn verdeeld in vier collecties van zeer verfijnde geuren : Les Eaux, La Collection, Les Terres Précieuses en Les Mille et Une Nuits. In 2021 is Giorgio Armani voor zijn nieuwste aanvulling in de Les Eaux collectie geïnspireerd geraakt door de rotsachtige kuststrook van het eilandje Pantelleria, dat in een nieuw parfum heeft geresulteerd: CYPRÈS PANTELLERIA, als een eerbetoon aan het indrukkende vulkanische Italiaanse eiland.

Lees ook: Armani Code Femme eau de parfum review

ARMANI PRIVÉ CYPRÈS PANTELLERIA – EEN AARDS PARADIJS

Pantelleria is al jaren een grote inspiratiebron voor Giorgio Armani. Het afgelegen eilandje dat in de Middellandse zee ligt, tussen Italië en Afrika, is als een ‘paradijs op aarde’ en dient als een soort toevluchtsoord om het hectische bestaan van het dagelijks’ leven te ontvluchten.

Beroemd om de diverse contrasten, van de sprankelende lichtblauwe en diepblauwe tinten van de Middellandse zee tot de robuuste vulkanische rotsen, toont Pantelleria de schoonheid van de natuur in de meest rauwe, pure vorm, waarbij het onaangetaste landschap de grenzen vervaagd tussen de zee… en het land. CYPRÈS PANTELLERIA straalt de essentie van dit ‘buitenaardse’ eiland uit, waarin de geur van de cipresbomen met het schuim van de zeegolven is gefuseerd; samengebracht tot een verkwikkende bries dankzij deze natuurelementen, die vervolgens naar een energieke, verfrissende geur zijn gedistilleerd.

WAAR DE ZEE DE KUSTLIJN RAAKT

ARMANI PRIVÉ CYPRÈS PANTELLERIA

CYPRÈS PANTELLERIA verenigt twee aspecten van de natuur: het vermengt de aquatische kracht met de elegante, aromatische warmte van de bloemen die op Pantelleria groeien. Speciaal samengesteld om zowel omhullend als verkwikkend te zijn, tovert deze geur de zeewind in de ochtend vermengd met de geur van de cipresbomen tevoorschijn. Het parfum, gecomponeerd door de meesterparfumeur Alberto Morillas (FIRMENICH), opent met een duizelingwekkende, pittige sprankeling dankzij een harmonie van citrus geurnoten van mandarijn, bergamot en cedrat; een mix die naadloos met de bloemige neroli versmelt. In het hart schuilt een golf van aquatische frisheid, waarin een aquatisch akkoord met een salie akkoord en de harsachtige frisheid van een cipres essence is vermengd. De basis geeft de compositie een bepaald contrast en meer structuur. Terwijl een mineraalrijke, amberachtige houtige geur met een intens eikenmos akkoord versmelt, zorgen zowel patchoeli als vetiver een romige houtgeur sensatie. Om Armani’s toewijding te weerspiegelen om zowel de impact op het milieu als de maatschappij te verminderen, zijn zowel het hart van de vetiver, afkomstig van Haïti en de salie uit Frankrijk die in CYPRÈS PANTELLERIA vermengd zijn, duurzaam gewonnen; een herkomst die bovendien een economische zelfstandigheid bevordert, de biodiversiteit bewaakt en een traceerbaarheid garandeert. Beide ingrediënten zijn exclusief voor de Armani parfums geteeld.

ARMANI PRIVÉ CYPRÈS PANTELLERIA EAU DE TOILETTE 100ML €150

BESCHIKBAAR VANAF BEGIN JUNI BIJ EXCLUSIEVE VERKOOPPUNTEN:
DE BIJENKORF AMSTERDAM, DE BIJENKORF DEN HAAG, DE BIJENKORF UTRECHT,
DE BIJENKORF ROTTERDAM, DE BIJENKORF ONLINE, DOUGLAS ZWOLLE,
DOUGLAS ROTTERDAM LIJNBAAN, DOUGLAS UTRECHT HOOG CATHARIJNE,
DOUGLAS MAASTRICHT, DOUGLAS ONLINE & MOOI BEAUTY PLAZA SLUIS

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook