Zó makkelijk stuur jij je kerstkaarten dit jaar!

by Mariska

Kerstkaarten sturen is echt heel erg leuk om te doen. Elk jaar weer kun je een mooi kaartje kopen en deze opsturen. Via de post is lekker ouderwets en leuk, maar je kunt heel makkelijk op een andere manier jouw kerstkaarten versturen. En die manier is écht heel makkelijk en je hebt nog meerdere opties ook. Ik ga je er iets over vertellen zodat jij heel makkelijk en snel jouw kaartjes verstuurd naar familie en vrienden. En uiteraard wat leuke voorbeelden waar je wat aan hebt!

Makkelijk kerstkaarten versturen

makkelijk kerstkaarten sture

Met Kaartje2go kan je op een hele gemakkelijke en laagdrempelige manier jouw kerstkaarten versturen en dat is niet alles. Buiten het feit dat je heel veel soorten kaarten hebt waar je uit kunt kiezen, naast Kerst, kun je ook nog kiezen voor eventueel een (klein) cadeau bij het kaartje als extra’s.

Je kiest als allereerst uit de sectie onderwerpen het onderwerp van de kaart die je wilt versturen. In dit geval ga je naar het kopje Kerst en daar kun je scrollen tussen heel veel verschillende designs. Fijn, want iedereen heeft een andere smaak en ook niet elke ontvanger heeft dezelfde smaak. Vervolgens kun je de kaart bewerken met een eigen gepersonaliseerde tekst en eventueel een cadeautje daarbij uitzoeken. Van beauty producten tot cadeau kaarten, er is voor ieder wat wils.

Voordelen van Kaartje2go

De kerstkaarten sturen via Kaartje2go heeft absoluut een aantal voordelen die ik graag wil benoemen.

  • er zijn verschillende stijlen en formaten van de kaarten die je kunt kiezen.
  • als jij je registreert als klant kun je je eerste kaartje gratis versturen.
  • gemakkelijk een eigen boodschap en een cadeau toevoegen.
  • Als je voor 20:00 je kaart ontwerpt, dan gaat de kaart dezelfde dag nog op de bus.
  • Kaartje2go heeft Co2-neutraal gedrukte kaarten.

Een cadeaubon toevoegen als je je kerstkaarten gaat versturen is ook een heel erg leuk idee. Waarom een cadeaubon? Dan kan de ontvanger zelf een cadeau uitkiezen die hij of zij graag wil hebben én hoef jij daar niet over na te denken. Denk aan een cadeaukeuzekaart of een cadeaukaart van bol.com.

Heb jij een vriend of vriendin die een echte zoetekauw is en van chocola houdt? Kies dan voor een cadeautje als en Tony Chocolonely repenpakket. Daar zitten verschillende smaken chocoladerepen in het van het merk. Ook heb je een pakketje dat je heerlijke Rocky Road koeken kunt bakken of luxe bonbons.

Nu heb ik het vooral over kerstkaarten sturen via Kaartje2go, maar je kunt natuurlijk voor vrijwel elke gelegenheid een kaartje sturen. Denk aan een geboortekaartje, bedankkaartje of uiteraard voor een verjaardag.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?