In verwachting? Zo maak je een geboortekaartje!

by Mariska

Gefeliciteerd, je verwacht een klein baby’tje! Dit is een spannende tijd in je leven en er is zoveel te doen om je voor te bereiden op de komst van je kleintje. Een van de eerste dingen die je zult willen doen, is een geboortekaartje ontwerpen om straks al je vrienden en familie te laten weten dat jullie bundeltje vreugde is gearriveerd. Maar omdat er zoveel mogelijkheden zijn, kan het moeilijk zijn om te beslissen hoe je je aankondiging doet. Hier zijn een paar tips om je te helpen een lief geboortekaartje te maken.

Een mooi formaat

Het valt niet te ontkennen dat een nieuwe baby reden is voor een feestje! En hoe kun je het nieuws beter delen dan met een prachtig geboortekaartje? Er zijn tegenwoordig zoveel gave geboortekaartjes op de markt. Verras je lieve vrienden en familie met een geboortekaartje in de vorm van een olifantje, konijntje of hippe regenboog! En wat dacht je van een geboortekaartje op echt berkenhout? Of je nu geboortekaartjes voor jongens of meisjes maakt, er zijn veel leuke opties om jouw one-of-a-kind geboortekaartje te maken.

Welkom, kleine!

Heb je een mooi ontwerp voor je geboortekaartje gekozen? De volgende stap is om na te denken over de details die je wilt opnemen. Natuurlijk wil je de basisgegevens vermelden, zoals de naam, het gewicht en de lengte van de kleine. Maar misschien wil je ook een speciaal citaat of gedicht opnemen, of een grappig verhaaltje over de geboorte van je baby vertellen. Welke details je ook kiest, zorg ervoor dat ze belangrijk voor je zijn en dat ze helpen het verhaal van de komst van je kleintje te vertellen. Doe vooral wat goed voelt!

Neem veel foto’s!

Welke vorm je ook kiest voor je geboortekaartje, één ding is zeker: je wilt veel foto’s maken! Misschien vind je het namelijk wel leuk om een foto van jullie baby op het geboortekaartje te zetten. Geef de geboortekaartjes een finishing touch door te kiezen voor goudfolie, roségoudfolie of zwart-folie. Dit is een mooi glimmend laagje op de kaart wat een extra speciaal effect geeft. Je kunt de foliedruk matchen door voor dezelfde kleur sluitzegel voor de envelop te kiezen. Hoe mooi! En vergeet ook vooral geen proefdruk te bestellen. Zo kunnen jullie het kaartje alvast bewonderen (en aanpassen) voordat deze op de deurmat van jullie vrienden en familie ploft. Een mooie tijd toegewenst!

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?