Kerstcadeau voor vrouwen waar je altijd mee scoort

kerstcadeau voor vrouwen

Je hebt het artikel over een een leuk kerstcadeau voor mannen al kunnen lezen, maar wij vrouwen willen natuurlijk ook wel verrast worden. Een kerstcadeau voor vrouwen is (denk ik) niet zo moeilijk te kiezen. In dit artikel geef ik wat hints naar een kerstcadeau waar je bij een vrouw altijd goed mee zal scoren. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk :) Je hebt in ieder geval weer inspiratie na het lezen van dit artikel.

Kerstcadeau voor vrouwen waar je altijd mee scoort

Het hoeven helemaal geen dure cadeaus te zijn en helemaal niet super apart. Een kerstcadeau voor vrouwen tik je zo op de kop en ik help je met wat inspiratie. Een duwtje in de rug, haha! ;) Of het nu voor jezelf is of voor je vrouw, vriendin, dochter of schoonmoeder, dat maakt natuurlijk niks uit. Kijk mee naar een mooi kerstcadeau voor haar!

Chocola en bonbons

Chocola en bonbons scoren altijd wel, mits je natuurlijk iemand treft die geen chocolade lust. Gelukkig heb je vele soorten en maten, maar ik zou dan kiezen voor een luxe doosje bonbons in plaats van een standaard chocoladereep. Of maak er een leuk pakketje van, dat is nog leuker :)

Mooie geschenkset

Een geschenkset voor vrouwen is ook altijd een heel goed idee. Vaak krijg je vlak voor de feestdagen iets extra’s als je zo’n mooie set koopt. Kom erachter wat haar favoriete parfum is en kijk rond of er iets speciaal is. Sommige geschenksets met een parfum hebben bijvoorbeeld een limited edition flacon, een mooie toilettas of een kleine spray voor in de tas erbij. En natuurlijk de prachtige verpakking niet te vergeten.

Cadeaubon

Een cadeaubon is ook heel erg leuk. Handig als je niet weet wat je moet kopen, maar het geeft de ontvanger ook de kans om lekker zelf te snuffelen. Dan hoef jij je nek daar niet over te breken en degene kiest iets wat zij lekker vindt of wil uitproberen. Wat mij betreft een score! Je hebt ook super veel verschillende cadeaubonnen; van etentjes tot tijdschriften tot parfumerie.

En voor de geliefden..

Als je een oogje op iemand hebt of je hebt al een partner dan wil je misschien toch iets meer uitpakken. Logisch! Ik denk dat de vrouw het dan heerlijk vind om iets met zijn tweeën te gaan doen, zoals een weekend weg, een romantisch diner op een speciale plek of gewoon lekker winkelen met z’n tweeën.

Geverifieerd door MonsterInsights