Kattenveertjes Funbox; Vriendje, Billy en Snowy blij!

kattenveertjes funbox

Laatst ontving ik de Kattenveertjes Funbox en kende het concept nog niet. Maar met 2 jongere katten in huis (Billy van 7 maanden en Snowy van 3 maanden) wist ik wel dat het een succes zou worden. Deze 2 zijn nog zo speels dat ze overal mee spelen. Heel leuk dus dat ik deze ontving en op het moment van uitpakken waren ze er als de ‘kippen’ bij. Vooral Snowy, want die is nog wel eens bang dat ze iets mist of iets tekort komt, haha. Zal vast aan de leeftijd liggen ;) Wat zit er precies in de Kattenveertjes Funbox?

Lees ook: Drinkfontein voor katten, mijn kat drinkt meer water!

Kattenveertjes Funbox

kattenveertjes funbox
kattenveertjes funbox 1
kattenveertjes funbox 2
kattenveertjes funbox 3

Dat deze funbox een succes is hier in huis dat is wel zeker. En wat erin zit ga ik natuurlijk ook vertellen, want ik weet zeker dat er meer kattenliefhebbers zijn onder mijn lezers. En geloof mij, ze vinden het echt leuk! Oké, door naar de inhoud:

  • de origine kattenveertjes (spiralen in verschillende maten)
  • de bonks (soort stokjes van buigbaar nylon)
  • een speelmuis met veren staart
  • matabi stokjes

De veertjes zijn echt de hit hier. Vanaf het eerste moment zijn ze er helemaal gek mee en hoor je het dagelijks over het laminaat rollen met Snowy en Bill erachteraan. Dat niet alleen, want ze pakken het ook in hun bekje en lopen ermee naar een andere plek waar ze dan verder gaan spelen. Zo leuk! Nooit gedacht dat van die simpele veertjes zo’n groot succes zouden zijn.

De bonks, de nylon buigbare staafjes, die vallen vooral in de smaak bij Billy. Die vind ze geweldig en speelt daar regelmatig mee. Ook daar zijn er al een paar van onvindbaar. Dat terwijl ze toch wel felle kleuren hebben waardoor ze makkelijk te vinden moeten zijn. Kom ze vast binnenkort weer tegen, want ze komen niet buiten. Dus hoe dan ook liggen ze in huis.

Snowy is ook helemaal dol met die muis met de veren staart. Ze heeft ook een speelgoed vogeltje die veren als staart heeft en daar rent ze mee door het hele huis. Dan rent ze weer met dat beest in d’r bekje onder de bank, dan weer naar haar mandje en vanmiddag zag ik hem ineens op bed liggen. Helemaal leip met dat ding. En dat is ook met dat muisje zo. Het wakkert ook echt het jachtgevoel aan hoor.

De matabi stokjes had ik eerder ook weleens gekocht voor Vriendje toen Billy en Snowy er nog niet waren. Hij vond het geweldig! Het is een stokje wat lijkt op een takje van een boom, vind ik dan. Daar kunnen katten op kauwen en bevat een soort kruid waar katten relaxt van worden. Na loop van de tijd kan de geur en de smaak vervagen en vinden ze het minder aantrekkelijk, maar als je ze even onder de kraan houdt dan komt dat weer helemaal terug en wordt het weer als nieuw. Dus ook lekker lang te gebruiken. Dus goed voor de tanden, ze spelen ermee en ze worden lekker relaxt :)

Geverifieerd door MonsterInsights