In the bloglight Facebook group

In the bloglight Facebook group

Je hebt al een aantal keer een artikel kunnen lezen op de blog met de naam In the Bloglight waar ik blogs of artikelen in het zonnetje zet. Dit kan zijn omdat het een mooi, ontroerend, grappig verhaal is of iets anders. In ieder geval iets wat mij aanspreekt. Maak kennis met mijn Facebook group In the bloglight!

Omdat ik merk dat blogs veel exposure en verkeer krijgen via Facebookgroepen als daar een artikel wordt gedeeld, heb ik de Facebookgroep In the Bloglight aangemaakt gisteren. De groep is openbaar en je mag er je blog artikelen delen. De exacte regels vind je in de groep zelf. De bedoeling is dat ik één keer in de week uit de gedeelde artikelen een aantal artikelen kies die in het zonnetje ‘in the bloglight’ worden gezet.

– Iedereen kan lid worden
– Je kunt je blog link toevoegen in bestanden => blogs van leden
– Maximaal 2 artikelen per dag
– Je kunt vrienden uitnodigen voor de groep
– Geen gerelateerde berichten aan sex, geweld, racisme, leningen etc.
– Bij vragen; gewoon vragen! 🙂

Ga hier naar In the Bloglight Facebook group!

7 december 2015: Op dit moment merk ik dat veel mensen lid zijn geworden van de Facebook group In The Bloglight en dat is hartstikke leuk! Later

14 Reacties

 1. Darina
  18 augustus 2015 / 14:59

  Superidee! Ik ga me ook aanmelden. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken.
  Lees het laatste blogbericht van Darina – Weekend Notes #20My Profile

 2. Evelien
  14 augustus 2015 / 22:33

  Ik ben lid hoor, superleuk! Ik ga zo ff kijken.

 3. CĂ©line
  13 augustus 2015 / 21:25

  Super leuk idee!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.