Huisgeuren voor de zomer, lekkere geurtips!

by Mariska

Huisgeuren voor de zomer zijn evengoed heerlijk. Veel mensen denken dat het echt iets is voor de herfst en winter, maar ik vind dus van niet. Een lekker ruikend huis doet iets goed met je humeur. Zelf merk ik dat ook altijd heel goed. Er zijn verschillende manieren om een heerlijke geur in je huis te verspreiden. Dit kan met een aroma diffuser , gewoon een lekkere kaars van Bath and Body Works of waxmelt in de brander. Mijn voorkeur heeft de waxmelt, die zijn altijd zo lekker intens.

Lees ook: Mijn Bath and Body Works kaarsen

Huisgeuren voor de zomer

huisgeuren voor de zomer

Er zijn echt ontzettend veel lekkere huisgeuren en ik ben dan ook lichtelijk verslaafd. Vandaar dat ik ze ook heb toegevoegd aan mijn webshop. Ik geef je wat tips voor lekkere geuren die het goed doen in de zomer waar je echt die zomer vibe van krijgt. Dat beloof ik je!

Citrus

Zelf vind ik de geur van Bath and Body Works met de naam Sunwashed Citrus enorm lekker. Echt zo een zonnige citrusgeur. En de kaarsen van Bath and Body Works zijn ook nog vrij sterk qua geur. Je betaalt iets meer maar de kwaliteit is ook wel echt beter. In mijn appartement van zo’n 60 vierkante meter ruik je het overal. Ook vind ik eucalyptus mint een hele fijne combinatie. Lekker rustgevend.

Kokos

Hoewel ik niet perse een voorstander ben van kokosgeur kan ik het wel steeds meer waarderen. Op dit moment heb ik bijvoorbeeld een waxmelt van Goose Creek met de naam Pina Colada. Die vind ik dan wel weer heel erg lekker. Alsof je op het strand zit met een cocktail in je hand lekker te chillen. Op die manier is het dus wel heel erg lekker.

Fruitgeuren

Uiteraard zijn fruitgeuren ook altijd in trek in de zomer. Denk aan ananas, watermeloen en de geur van een fruitige cocktail doet het ook altijd goed. Hier heb je natuurlijk heel veel varianten in, maar je hebt zoveel verschillende soorten huisgeuren voor de zomer. Ik kan ze onmogelijk allemaal noemen.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?