Eerlijke review: Frecious Family MixBox

by Mariska

Het valt niet mee om iedere dag te zorgen voor 3 gezonde maaltijden en snacks voor het hele gezin. Maar daar heeft Frecious een oplossing voor bedacht; de Frecious Family Mixbox. In deze box zitten maar liefst 46 groentenjuices waarvan 30 voor volwassenen en 16 voor kinderen bedoeld zijn. Als fijn steuntje in de rug en gezond tussendoortje. Maar of ik enthousiast ben…? Dat deel ik met je in dit blog artikel :-D !

Over Frecious.

De allereerste sapkuur die ik ooit volgde is alweer 4 jaar geleden en was van Frecious. Ik ging er gelijk goed voor en volgde de 5 dagen Frecious detox (ik schreef er zelfs een uitgebreid blog artikel over). Let op, spoiler alert, dit was niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Maar inmiddels heb ik in de afgelopen 4 jaar heel veel sapkuren gevolgd en weten we zelfs zeker dat we hierdoor in verwachting van Lana zijn geraakt.

Anyhow, naast Dr. Blend is Fecious één van onze favoriete merken. Dit omdat de sappen echt vers zijn. Daarnaast werkt Frecious met een bijzondere techniek waarbij biologische groenten langzaam door de schroefpersen worden gedaan en de groentesappen heel snel worden bevroren. Hierdoor blijven alle vitaminen en vezels intact. Ideaal! Helemaal wanneer je voor een sapkuur kiest. Maar nu dus ook als tussendoortje voor het hele gezin.

De inhoud van de Frecious Family MixBox.

frecious family mixbox review

Frecious heeft de Family MixBox ontworpen met de gedachte dat het precies genoeg is voor de dagelijkse groente intake voor je gezin. In de box zitten in totaal 30 Frecious Slowjuices voor volwassenen waar maar liefst 300 gram groenten per portie in zit. En 16 Frecious Young Juices voor de kinderen waar 150 gram groenten per portie in zit. En.. Er zit ook een leuk cadeautje in de box! Namelijk een kidsgame vol met groen(t)e-weetjes.

De smaken uit de Frecious Family MixBox

Deze Frecious Family MixBox wordt ingevroren bij je thuisbezorgd en geeft je gezin dagelijks een extra groente intake. De juices zijn van de allerbeste kwaliteit, koudgeperst en alles is biologisch. En dit zijn de smaken van de 46 juices;

5 x Celery Slim

5 x Carrot Care

5 x Heart Beet

5 x Daily Digest

5 x Pumpkin Power

4 x Busy Bee

4 x Witty Whale

4 x Funky Frog

4 x Lucky Lion

5 x Glorious Green

En… Is ons hele gezin fan?

Roy en ik vinden de juices stuk voor stuk goddelijk! Alleen de Daily Digest is een beetje pittig, maar went wel. De Young Juices zijn een stuk zoeter en zachter qua smaak. Heeeeeerlijk dus! Alleen denkt ons meisje daar anders over. Ze heeft er één geproefd en die vond ze echt niet lekker. En Lyam vind ik nog een tikje te jong. Dus… Als je mij vraagt of we allemaal fan zijn van de Frecious Family MixBox dan is het antwoord helaas nee. Maar Roy en ik blijven er lekker op los sapkuren :-D !

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?