Finaste sieraden met een emotioneel aandenken

by Mariska

Eventjes geleden vroeg Finaste sieraden mij of ik een aantal sieraden wilde uitzoeken op de website. Dat vond ik natuurlijk erg leuk en ik zag ook dat je sieraden kon laten graveren. Ik nam even de tijd om te kijken op de website en koos daarbij 3 hele mooie sieraden uit die ik graag wilde, waarvan er 1 bedrukt is met een emotioneel aandenken. Namelijk aan mijn vader die in april overleed. Ik ga je laten zien welke sieraden ik heb uitgekozen!

Mijn uitgekozen Finaste sieraden

Dit zijn de sieraden die ik heb uitgekozen en ben er heel erg blij mee. Zelf houd ik wel van sieraden die best aanwezig zijn. Zo’n schakelarmband vind ik dus ook heel erg leuk bij een man, maar bij een vrouw dus ook. Eerst twijfelde ik maar toch zag ik de foto’s van een schakelarmband bij een vrouw en toen was ik om. Ben er heel blij mee en hij zit gewoon helemaal prima. Heel blij dat ik dus deze keuze heb gemaakt bij Finasté sieraden.

Als tweede koos ik voor een setje oorbellen. Naast parfum zijn oorbellen mijn tweede lievelingsaccessoire. Ringetjes vind ik het fijnste omdat deze niet zo snel irriteren in mijn oren. Ook qua oorbellen koos ik voor een wat stoerder paar. Namelijk ook weer met een aantal schakels eraan. Dit soort oorbellen doe ik ook niet uit met douchen en slapen en dat kan gewoon.

Als laatste sieraad koos ik een gegraveerde ketting uit bij Finaste sieraden. Dit is een initialen ketting met de initialen van mijn vader. Dat vond ik wel een heel erg mooi aandenken en op die manier heb ik hem altijd een klein beetje bij me. De ketting heb ik dan vanaf dat ik hem binnen kreeg al om mijn nek hangen. Eerder hing er een hanger met mijn sterrenbeeld, maar die is nu even weg.

Tot en met 5 november krijg je met de code MARISKA15 15% korting op sieraden van Finasté. Leuk voor de komende feestdagen misschien? :)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?