Gouden sieraden en accessoires, ik ben ervan gaan houden

gouden sieraden

Eerder was het voor mij echt alleen maar zilver. Altijd. Geen discussie mogelijk. Goud vond ik gewoon niet mooi bij mezelf staan. Toch is dat de laatste 2 jaar wel heel erg veranderd. Een gouden armband of gouden collier kan ik nu zeker wel waarderen. Het staat mooi, chique en ietwat luxer dan zilver. Vind ik. Wanneer de overgang precies is gekomen weet ik eigenlijk niet. Ineens was ik er klaar mee en begon ik gouden sieraden en accessoires enorm te waarderen. Op dat moment gooide ik mijn toen witte huis helemaal om.

Lees ook: Mijn Buddha to Buddha ring en gouden oorbellen van Isabel Bernard

De gouden accessoires in mijn huis

In mijn huis heb ik dit ook doorgetrokken. Je ziet nu echt dat zwart en goud mijn lievelingscombinatie is als je bij mij binnen komt. Het is dus niet alleen qua sieraden. Het straalt luxe uit vind ik, net zoals bij de sieraden. En in combinatie met zwart komt de gouden kleur prachtig tot zijn recht.

Daarover gesproken vind ik gouden sieraden met een zwart accent ook heel erg mooi. Bijvoorbeeld in oorbellen of in een mooie ring. Het is voor mij gewoon de ultieme combinatie en kan het niet echt uitleggen. Voorheen had ik alles wit (want dat had iedereen), maar dat was veel te licht voor mij. Zwart en goud is perfect en huiselijk.

Voorbeeld: 1 donkerblauwe muur waaraan ik een hanger met gouden veren tegenaan heb hangen. Een zwart Ikea kastje met rieten manden, daarop een goud lijstje met een mooie foto van mijn vader en een grote zwarte vaas met droogbloemen. Dit kastje staat tegen een muur die ik heb behangen met een soort betonlook.

Welke gouden sieraden kies je?

Welke gouden sieraden zou jij precies uitkiezen? Er zijn bijvoorbeeld verschillende armbanden. Je hebt hele grove, zware armbanden, maar dat moet wel bij je passen. Als je wat stoerder bent bijvoorbeeld zal het waarschijnlijk erg goed staan. Ben je wat meer teruggetrokken of wat rustiger, dan zou ik kiezen voor een smaller armbandje. Of misschien 2 of 3 kleine armbandjes. Dat staat ook erg leuk! Dit geldt ook met ringen vind ik. Bij een stoere vent of vrouw past (vind ik) een grotere en robuustere ring. Bij een rustiger persoon die niet zo op de voorgrond staat, bijvoorbeeld een mooie kleine en dunne ring. Of een ring die je mooi kunt opbouwen uit verschillende kleinere ringen.

Als armbanden en ringen niet helemaal jouw cup of tea zijn, kun je ook kiezen voor hele minimale kleine knopjes voor je oor. Er is altijd wel wat moois :)