Goodiebox Wear Your Pride de inhoud

by Mariska

Vandaag is de Gay pride in Amsterdam en daarom leek het me leuk om juist vandaag dit artikel online te zetten met de inhoud van de Goodiebox Wear Your Pride. Deze keer heeft de Goodiebox 5 producten waarvan er 1 al sowieso direct mijn favoriet werd bij het openen van de box. Ben je ook benieuwd? Ik ga ze laten zien en zal direct de productomschrijving erbij zetten. Wel zo leuk natuurlijk als je wilt weten wat het is!

Durf jij uit je comfortzone te stappen en aan de slag te gaan met de meest bijzondere kleuren? Bij Goodiebox geloven we in experimenteren, zowel van binnen als van buiten. We vinden niets krachtiger dan een vrouw die uitdraagt waar ze voor staat. Daar is soms wat lef voor nodig, maar geloof ons: dat heb je!

Met deze box willen we je aanmoedigen om producten te gebruiken die wat gewaagder zijn dan je (misschien) gewend bent. Leef je uit met het kleurrijke palette dat je ogen laat schitteren. Zet je nagels eens extra in de verf met de prachtige Bird of Paradise nagellak. Maar vooral: draag alles met trots, want dat is het ingrediënt waar je echt van gaat stralen.

Deze maand vieren we iedereen die z’n bijzondere zelf durft te zijn en daarin geluk vindt. Door zelf liefde en acceptatie wordt de wereld elke dag een beetje mooier. Jij bent het die je leven kleur geeft. We proosten deze maand op jou en diversiteit!

Goodiebox Wear Your Pride

goodiebox wear your pride inhoud

Zoals ik al aangaf is dit een perfect moment om de inhoud van de Goodiebox Wear Your Pride online te zetten, nu de Gay pride aan de gang is in Amsterdam. En ik ben ervan overtuigd dat deze producten je dag beter kunnen maken. Mijn favoriet was al direct het oogschaduw palette van Laritzy. Hoe mooi is die?! De volgende producten kun je vinden in de Goodiebox Wear Your Pride:

  1. Niré domed blending brush €13 – Laat je ogen spreken! Met deze schitterende en superzachte Domed Blending Brush van Niré maak je de perfecte oogmake-up look voor elke gelegenheid. Speel met verschillende laagjes en kleuren oogschaduw en laat alles naadloos in elkaar overlopen. Don’t blend in, blend out!
  2. Manucurist Bird of Paradise – Green nail lacquer €14 – Hier is ‘ie dan! De kleur van dit paradijselijke lakje is collectief door jullie gekozen via Instagram. Vier je nagels en breng deze vrolijke kleur aan. Voor langdurig resultaat maak je het geheel af met een willekeurige topcoat. Dankzij de natuurlijke ingrediënten is dit product zowel lief voor je vingers als voor onze planeet. Zomer op je nagels.
  3. INC.redible Chase your rainbow sheet mask €5 – Dit vrolijke rainbow sheet mask is een feestje op je gezicht. Reinig je huid en breng het masker aan. Neem vervolgens dat momentje voor jezelf: doe een dansje, lees een boek of kijk je favoriete serie. Na 15-20 minuten kun je het masker afnemen en de resterende gel eventueel nog even extra inmasseren. Het resultaat: een stralende gloed over je hele toet!
  4. Ilse Jacobsen SUN Seaweed face cream SPF 15 €20 – Zomer in je bol! Deze voedende crème met zeewier extracten beschermt en hydrateert je gezicht. Het zeewier wordt gevonden in de ondiepe wateren rond Hornbaek aan de Deense kustlijn en zorgt voor een anti-aging en beschermend effect voor elk huidtype. Trots-eer de zomer in stijl.
  5. LARITZY Cosmetics Athena eyeshadow collection €43 – Dit oogschaduw palette heeft alle kleuren die je nodig hebt om jouw ogen mooi uit te laten komen. Van sandy nude kleuren tot warme en vurige tinten. Mix en match en maak de perfecte ooglook voor elke gelegenheid.

De inhoud van de andere Goodieboxen vind je hier!

Heb jij de Goodiebox al eens uitgeprobeerd? 

Lees ook:
Wat zit er in de Goodiebox van september 2018?
Goodiebox december 2018 – The Reflection Box
The Body Shop Aloe Calm Sheet mask review

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?