Goedkope zelfbruiner gebruiken? Ik heb de tip!

by Mariska

Zelfbruiners heb ik eigenlijk nog nooit echt gebruikt, maar ik ben wel heel erg benieuwd wat het doet voor mijn huid. Binnenkort ga ik een face cream testen en een body lotion die een subtiele bronzen gloed zou moeten geven. Als je op zoek bent naar een goedkope zelfbruiner dan heb ik de tip! Het merk Ziaja heeft fijne producten voor een fijne prijs. Mocht je iets meer te besteden hebben dan kun je kiezen voor de Collistar Magic Drops, iets meer luxe en ook fijn. Ik ga meer vertellen over de producten van Ziaja die ik ga testen en wat je kunt verwachten.

Lees ook: Collistar Magic Drops Face & Face Gelee en Nivea Q10 bodylotion bronze review

Goedkope zelfbruiner tip

goedkope zelfbruiners ziaja -18

Ziaja is een fijn en goed betaalbaar merk. Van dit merk heb ik de Subtle Bronze face cream en de Subtle Bronze body lotion. De Ziaja Subtle Bronze face cream is bijvoorbeeld maar tussen de €3 en €4 wat een hele fijne prijs is. De body lotion uit deze zelfbruining range is rond de €5.

Zelfbruinende body lotion

Zelfbruinende bodylotion. Geeft de huid een natuurlijk uitziende, gebruinde gloed zonder blootstelling aan schadelijke zonnestralen. Hydrateert de opperhuid intensief en beschermt de huid tegen uitdroging. Herstelt de elasticiteit en maakt de huid zichtbaar gladder. Beschermt de huid tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor veroudering.

Zelfbruinende face cream

Lichte zelfbruinende gezichtscrème voor een doffe en vermoeide huid. Geeft de huid een natuurlijk uitziende, zongebruinde gloed zonder blootstelling aan schadelijke zonnestralen. Hydrateert de opperhuid intensief en beschermt de huid tegen uitdroging. Revitaliseert, voedt en verzacht de huid perfect. Beschermt de huid tegen vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor veroudering. Voorkomt de symptomen van vermoeidheid.

goedkope zelfbruiners ziaja -22

Deze producten heb ik ontvangen en ga ik dus goed testen voor ik een uitgebreide review hierover kan gaan schrijven, maar wilde deze tip voor een goedkope zelfbruiner niet onthouden. Het is een goede tip voor als je niet onder de zonnebank wilt/gaat (is ook slecht!) en toch een mooie subtiele bronzen tint op je lichaam wilt. Het is natuurlijk een luxe product, maar ik denk dat het wel mooi staat bij een prachtige bikini of badpak.

Gebruik jij een goedkope zelfbruiner of geef je er liever iets meer aan uit?

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?