Hugo Boss The Scent absolute for her review

hugo boss the scent absolute

Hugo Boss The Scent Absolute for her stond eigenlijk niet op mijn wishlist. Ik vond hem wel interessant vanwege de geurnoten, maar bij het testen in de winkel vond ik het toch niet echt wat. Toch een soort van te licht voor mijn gevoel. Daarna rook ik hem bij Bianca en toen was ik dus wel verkocht. Nu heb ik eau de parfum dus direct toegevoegd aan mijn parfum stash. En vandaag geef ik mijn mening erover! Hugo Boss The Scent absolute is er ook voor mannen.

Lees ook: Tom Ford Soleil brulant SUMMER 2021

Hugo Boss The Scent Absolute for her

Boss The Scent For Her Absolute van Hugo Boss is een Amber Vanille geur voor dames. Dit is een nieuw parfum. Boss The Scent For Her Absolute werd uitgebracht in 2019. De Parfumeur achter dit parfum is Louise Turner.
Hugo Boss The Scent for Her Absolute is een geur vol passie. Het is een duisterder, rijker en intensiever vervolg op de eau de parfum voor vrouwen Boss The Scent, waarvan de versie Absolute een tweede hoofdstuk over verleiding vormt. The Scent for Her Absolute is voor alle zelfzekere vrouwen die hun kwaliteiten kennen, waaronder ook elegantie en charisma.

Topnoten: Perzik en Honing
Hartnoot: Koffie
Basisnoten: Vanille en Vetiver.

Ik was dus nu wel verliefd geworden op de geur. Vanille en vetiver doen het bij mij altijd wel goed, nou ja, vaak. Koffie vond ik een interessante toevoeging, omdat ik zelf totaal niet van koffie houd. Ik drink het niet, maar de geur kan ik soms wel gewoon verdragen. Heel interessant en sommige omschrijven de geur als ‘koffie met een scheut vanille’. Dat kan ik wel beamen. De vanille ruik ik best wel met het koffie akkoord. Toch wel een hele lekkere combinatie.

Uiteraard houd ik van aanwezige geuren en qua geur zou je denken dat deze ook lekker lang blijft hangen. Dat vind ik dan weer niet, jammer genoeg. Hij ruikt echt lekker, maar na een uur of 4 vind ik dat je hem wel weer opnieuw kunt opspuiten omdat hij dan grotendeels wel vervlogen is. Erg jammer!

Dus of ik meer had verwacht van dit eau de parfum? Ja zeker, dat hij sowieso langer zou blijven hangen met deze geurnoten. Jammer, maar helaas. De geur is dus wel lekker, begrijp niet verkeerd ;-)

Je deze geur van Hugo Boss bij Douglas, ICI Paris XL en Bol.com.