Collistar Magic Drops Face & Face Gelee

collistar face drops en face gelee

Collistar heeft voor deze zomer hele leuke producten uitgebracht om jezelf te voorzien van een lekker bruin kleurtje. De Collistar Magic Drops Face voor je gezicht, de body-legs magic drops en de self-tanning face magic gelée. Prachtige producten die een plekje op mijn blog verdienen. Ik ga vertellen wat de producten voor je doen. We kunnen allemaal een lekker kleurtje gebruiken nog in deze zomer en ideaal als je niet van de brandende zon houdt.

Collistar Magic Drops Face

Met deze Collistar Magic Drops Face krijg je een stralende, door de zon gebruinde huid zonder wintergrauwe gloed, het hele jaar door. Een druppeltje ‘magic’ welke alleen deze Magic Drops kan geven is een bestseller sinds 2007, Collistar’s zelfbruiningsconcentraat is de vloeibare formule waar heel veel vrouwen fan van zijn.

Het geeft de huid een gezonde en mooie gouden ‘glow’ alsof het gebruind is door de zon. Het is heel egaal, alsof je op zonvakantie bent geweest. Dit is nu gelanceerd in een speciale limited edition van 50ml. Deze druppeltjes kun je eventueel mengen met een beetje dagcrème.

Collistar Body-Legs Magic Drops

Deze innovatieve zelfbruiner voor het lichaam is voortgekomen uit het succes van de Collistar Magic Drops Face. Je hebt slecht een paar druppels van dit concentraat nodig en je creëert een intens stralende gebruinde huid. De druppels zijn heel gemakkelijk aan te brengen. Ze trekken ook snel in zodat je je kleding meteen kunt aantrekken. Dat is ook fijn, je hoeft dus niet lang te wachten tot het eindelijk is ingetrokken.

Self Tanning Face Magic Gelée

Een fijne gel met een lichte, zachte structuur die fijn smelt met de huid. Meteen na het aanbrengen geeft het een stralende, egale en zongebruinde tint. De unieke combinatie van hyaluronzuur, die super hydraterend is, en een speciaal suiker dat water vasthoudt in het huidweefsel zodat het niet verdampt, zorgt voor een langhoudend hydraterend effect. Het is heel gemakkelijk aan te brengen en qua formaat heel handig om mee te nemen in je tas of op vakantie.

Lees ook:
Dé Collistar Shock mascara review
Collistar Milano by Day spring summer collection
Collistar Volume Unico mascara review

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *