Het mooiste vloerkleed voor in je woonkamer, zo kies je die!

mooiste vloerkleed voor in huis

Over het mooiste vloerkleed valt natuurlijk een discussie te starten, want wat is precies het mooiste vloerkleed? Smaken verschillen. Gelukkig maar, anders hadden we allemaal hetzelfde vloerkleed in huis. Een vloerkleed gebruik je normaal gesproken voor de sier. Op die manier geef je je interieur een mooie boost met mooie kleuren óf natuurlijk dezelfde kleuren als die je meubels hebben. Een mooi type om in huis te hebben is een vintage vloerkleed . Deze heb ik zelf ook en geeft een mooie touch. Maar hoe kies je een mooi vloerkleed?

Lees ook: Het wonen in Enschede met een mooie visgraatvloer

Mooiste vloerkleed in je huiskamer

mooiste vloerkleed kiezen

De foto helemaal bovenaan heeft een mooi vloerkleed die ik erg mooi vind. Een klein, jute-achtig vloerkleedje die wat meer past bij een industriële look. Dat is mijn mening. Het geeft op een mooie laminaatvloer een leuk effect met zwart en crème-bruin kleur. Je ziet maar, zo’n vloerkleed is niet alleen maar voor de mooi. Als je even niet op de bank wilt zitten of aan tafel dan kun je lekker op de vloer gaan zitten tegen een kast aan.

Op de slaapkamerfoto hierboven zie je weer een heel ander vloerkleed. Niet helemaal maar helemaal in het hoekje links krijg je een beetje een indruk. Deze slaapkamer is grotendeels licht van kleur met crèmekleurige accenten Ook zie je in het nachtkastje het hout terug. Op de vloer zie je een wat donkerkleurig kleed liggen en dat zorgt zo voor mooie accenten omdat de rest van de slaapkamer vrij licht is. Hoewel ik het heel erg mooi vind, hou ik toch meer van de industriële kleuren en het interieur.

Mijn interieur is industrieel en in mijn meubels zie je vooral zwart terugkomen, hout en bamboekleur. Ik vind dat echt een hele mooie combinatie samen met mijn crèmekleurige visgraat vinyl op de vloer. Bij mijn eetkamertafel heb ik een zwart met wit vloerkleed. Mijn eetkamertafel is hout met zwarte poten. Staat leuk! Maar bij de (grijze) bank heb ik een soort vintage vloerkleed. Hierin vind je de kleuren van bordeauxrood bijvoorbeeld terug wat ook weer erg leuk staat met mijn vloer. Zo zie je maar, keuze genoeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *