Adventskalender BOOTS No7 2022 (spoilers!)

adventskalender boots no7 2022

In de decembermaand zijn we allemaal massaal op zoek naar cadeausets om te geven aan elkaar. Van parfumsets tot adventskalenders om af te tellen tot kerst. Hier vind je de giftsets van BOOTS No7 op en rij. We trappen af met de BOOTS adventskalender voor 2022 die vol zit met heerlijke verrassingen. Op de onderstaande afbeelding zie je tevens ook de inhoud, dus het bevat spoilers. Daarnaast 3 giftsets die ook super leuk zijn om te geven aan iemand die van gezichtsverzorging houdt

BOOTS Adventskalender 2022

cadeausets boots no7 22 adventkalender
BOOTS adventskalender 2022

De adventskalender van BOOTS bevat allemaal heerlijke verrassingen voor de huid, dus dé verwennerij voor de vrouw of ieder ander die het wil gebruiken. In één vakje van de kalender vind je een cadeaubon, maar die is niet te besteden in Nederland, wel in de UK. In Nederland krijg je er No7 Advanced Retinol 1,5% complex night concentrate. 25 verrassingen in de vakjes, dus dat is leuk om af te tellen tot aan Kerst!

NO7 ALREADY GIFTSETS

Deze fraaie giftsets bestaan uit een dag- en een nachtcrème (beide 25ml), een oogcrème (5ml), een serum (30ml – full size) en een Retinol Night Concentrate (10ml). Kies de routine die bij jouw huid past!
– Already Perfect – vermindert de verschijning van lijntjes en rimpels
– Already Luminating – laat de huid er steviger en meer gelift uitzien en maakt de huid egaler
– Already Restoring – voor de rijpere huid vangezicht en hals; pakt de belangrijkste zichtbare tekenen van huidveroudering aan

boots no7 giftsets 2022 lift illuminate

Deze voordelige, maar goedgevulde giftset bevat producten uit de No7 Lift & Luminate Triple Action lijn. Deze lijn pakt de drie factoren van huidveroudering aan, waardoor je huid er weer jong en stralend uit ziet!

boots no7 giftsets 2022 protect and perfect

Alle informatie over deze giftset van BOOTS vind je op de website van BOOTS. Daar kun je alle informatie vinden over de betreffende producten die hierin zitten. Deze mooie set kost 64,99.

Deze voordelige, maar goedgevulde giftset bevat producten uit de No7 Protect & Perfect Intense Advanced lijn. Pakt de eerste zichtbare tekenen van huidveroudering aan en richt zich op vrouwen in de leeftijd van 35 tot 45 jaar.