Primark Madagascan Vanilla wax & kaarsen

primark madagascan vanilla

Een aantal jaar geleden had ik al de geurstokjes van Primark Madagscan Vanilla en nu 2 geurkaarsjes en waxmelts. Een hele mooie toevoeging! Over de geurstokjes was ik enorm te spreken en je bleef ze ook goed ruiken. Helaas kon ik deze nu niet vinden bij de Primark, maar tot mijn grote verbazing zag ik dat ze wel nu ook de waxmelts hadden. Die moest ik natuurlijk hebben! Ook verschillende soorten kaarsjes met deze geur en daar nam ik er ook 2 van mee.

Lees ook: Primark texture spray

Primark Madagascan Vanilla

Nu zul je vast denken: “oh, daar heb je weer zo’n 13 in een dozijn geur zoals vanille” en dat snap ik, maar dat is dus niet zo. Zelf vind ik vanille echt wel een lekkere geur maar niet de standaard vanille geuren. De goedkope vanille geuren vind ik gewoon vaak niet lekker en bezorgen me hoofdpijn. Zal vast de enige niet zijn 😉 Deze Primark Madagascan Vanille is echter heel anders dan de standaard geur.

De geurnoten kan ik echter nergens vinden. Op elke website die ik heb gezien, inclusief die van Primark zelf, staat er niks over vermeld dus dat vind ik nogal lastig. Tijdens het tikken van dit artikel zit ik dan ook met mijn neus in de waxmelts, haha.

Op de verpakking zie ik nu staan dat het gaat om vanille & patchouli. Zelf vind ik het een hele zachte en toch ook wel frisse geur. Je hebt van die vanille geuren die perfect zijn voor de herfst en winter, maar deze vind ik heerlijk in de lente. Ik denk dat dit komt omdat hij wat frisser is, maar echt lekker. Mijn ervaring met de Primark Madagascan Vanille was zeer positief en ik kan niets anders zeggen dan dat ik dit ook ben over de waxmelts. De geurafgifte is echt super goed en je ruikt de geur bijna door je hele huis. Afhankelijk van hoe groot je huis is natuurlijk, in mijn appartement ruik ik het overal. De kaarsen wat minder maar dit heb ik altijd wel.

Mijn mening over Primark waxmelts

Over deze geur ben ik echt zeer tevreden en is een hele aangename, zachte en ietwat frisse vanillegeur. Of de geur nu nog in de verschillende filialen ligt weet ik niet, maar in Enschede laatst nog wel. Primark Madagascan Vanilla is echt een van mijn favoriete geuren geworden.

De prijzen zijn goed als je het mij vraagt. Voor het pakje waxmelts, waar 6 blokjes in zitten, betaalde ik maar €2. De kaarsjes waren volgens mij tussen de €1 en €3.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook