Nieuw: Maison Margiela When The Rain Stops

maison margiela replica when the rain stops 2

Maison Margiela brengt een nieuwe geur uit en omdat ik er fan van ben deel ik dit persbericht dan ook op mijn blog. Dit keer met de naam: Maison Margiela When The Rain Stops. Geïnspireerd op een geur uit Dublin in 1967. Alle geuren zijn geïnspireerd op een bepaald moment en die geur is uitgewerkt in een eau de toilette. Zo ook deze. Lees er snel meer over!

Lees ook: Maison Margiela By The Fireplace eau de toilette review

Als de regen stopt, klaart de hemel weer op. Wolken verdwijnen en maken plaats voor heldere, warme zonnestralen. Het landschap is her en der voorzien van modderpoeltjes. De lucht is gevuld met de verkwikkende geur van een de eerste lentebui. Er druppelen regendruppels van de blaadjes. De donkere, koude dagen van de winter liggen weer achter ons. Het is tijd om weer in verbinding te komen met de natuur. ‘Maison Margiela When The Rain Stops’ volgt in de voetstappen van de eerdere geur dit jaar, ‘Autumn Vibes’. Beide geuren, ook allebei door dezelfde parfumeur Fanny Bal gecomponeerd, vullen elkaar aan – net zoals de seizoenen dat doen. Beide geuren zijn geïnspireerd op het buitenleven en brengen de gekoesterde herinneringen over, die enkel de natuur kan geven. Door dit te doen, erkennen ze precies die werkelijkheid – een realiteit waar alle liefhebbers van het buitenleven over de hele wereld zo naar verlangd hebben, na een lange reeks van diverse lockdown periodes.

Maison Margiela When The Rain Stops

maison margiela replica when the rain stops 1 | DoorMariska

Prijzen:

Om je een idee te geven van de prijzen heb ik deze hieronder ook aangegeven. De geur is dus eerder verkrijgbaar bij de Bijenkorf en pas later bij ICI Paris XL.

REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE – 30ML – €52
REPLICA WHEN THE RAIN STOPS EAU DE TOILETTE – 100ML – €99

IN NEDERLAND EXCLUSIEF VERKRIJGBAAR BIJ DE BIJENKORF VANAF BEGIN FEBRUARI 2022 EN BIJ IPXL VANAF BEGIN APRIL 2022

----------

Verkrijgbaar bij:

lookfantastic.nl (€69,95)
bol.com
Laatst bijgewerkt op : 5 april 2024 - 14:28
Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook