essence trend edition Pumpkins Pretty Please

essence trend edition Pumpkins Pretty Please

essence komt weer met een nieuwe trend editie, oftewel limited edition, met de naam Pumpkins Pretty Please. Oh de naam vind ik leuk! Ik ga je de producten laten zien die in deze trend editie van de essence Pumpkins Pretty Please zitten. essence is een heel fijn merk, ook voor de jongeren onder ons en is ook goed betaalbaar.

essence is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop!

essence Pumpkins Pretty Please trend edition

Pumpkins pretty please! eyeshadow palette

Een coole herfstlook is gegarandeerd met de essence Pumpkins pretty please! eyeshadow palette Impressed, Blessed & Pumpkin Obsessed! Het palet bevat negen hooggepigmenteerde aardetinten met texturen die variëren van mat tot metallic glanzend tot swirl. Het hoogtepunt? Sommige tinten hebben een pompoenreliëf – voor een echt herfstgevoel!
Adviesprijs € 6,99 // 01 Impressed, Blessed & Pumpkin Obsessed

Colour-changing lip oil

Glanzende lippen zijn de ultieme trend dit jaar. De essence colour-changing lip oil Pumpkin Kisses & Autumn Wishes is hier perfect voor. Het zorgt voor glossy lippen in de herfst en tegelijkertijd reageert de textuur tegelijkertijd op de natuurlijke pH-waarde van de lippen en geeft ze een delicate roze tint. En dat is nog niet alles: de formule van de lipolie is verrijkt met pompoenextract en heeft een voedende werking.
Adviesprijs € 2,59 // 01 Pumpkin Kisses & Autumn Wishes

creamy shadow eyeliner

De essence Pumpkins pretty please! creamy shadow eyeliner Give ‘Em Pumpkin To Talk About is zeker niet alleen voor de herfst. De 2in1 eyeliner met zijn liner brush en zwarte eyelinertextuur kan namelijk volledig individuele looks creëren. Klassiek, extravagant of kunstzinnig – dit unieke product kan het allemaal. Wat is de hotste trend dit najaar? Smudged Smokey Eyes: omlijn de ogen in zwart en veeg vervolgens uit – een intense look is gegarandeerd.
Adviesprijs € 2,99 // 01 Give ’Em Pumpkin To Talk About

Pumpkins pretty please! smoothing lip patch

Volumineuze lippen à la Angelina Jolie? De essence smoothing lip patch There’s A New Pumpkin In The Patch! maakt het mogelijk. Ingrediënten als pompoenextract en hydraterend hyaluronzuur zorgen voor perfect verzorgde lippen met een plumping effect. Volle lippen here we go! Tip: breng ook de essence Pumpkins pretty please! colour-changing lip oil Pumpkin Kisses & Autumn Wishes aan. Het glanzende effect laat je lippen er nog voller uitzien.
Adviesprijs € 2,39 // 01 There’s A New Pumpkin In The Patch!

Pumpkins pretty please! matte lipstick

De essence Pumpkins pretty please! matte lipstick Sweeter Than Pumpkin Pie zorgt dit najaar voor perfecte lippen met zijn romige, rijke formule. De warme nude tint flatteert alle huidtinten en de intense pigmentatie zorgt voor een zachte, matte finish.
Adviesprijs € 2,59 // 01 Sweeter Than Pumpkin Pie

nail polish

Of het nu voor een date, in het dagelijks leven of voor een feestje is: met de essence Pumpkins pretty please! matte nail polish Autumn Leaves & Pumpkins, Please?.zijn je nagels altijd een blikvanger. De hooggepigmenteerde nagellak in oranje en groen zorgt voor onmiddellijke dekking. Dankzij het praktische formaat past de flacon daarnaast in elke handtas, zodat je sonderweg snel je nagels kunt lakken.
Adviesprijs € 1,99

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook