3x hydraterende dagcrème die je nodig hebt

by Mariska

Eerder heb je kunnen lezen over het verzorgende ingrediënt shea butter en waarom dit goed is voor huid en haar. Maar met de koudere dagen op komt is een hydraterende dagcreme wat mij betreft ook een echte musthave. Om je droge huid te verzorgen maar ook natuurlijk om te voorkomen door het goed te voeden. In dit artikel ga ik 3 hydraterende dagcrèmes bespreken zodat je weet welke goed zijn om voor te kiezen.

Hydraterende dagcreme

hydraterende dagcreme
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

L’oréal Paris Nutri-Gold hydraterende dagcrème

L’oréal Paris Nutri-Gold is een hydraterende dagcrème die heel erg goed verkocht wordt. Het fijne is dat de crème geschikt is voor alle huidtypes. Het hydrateert intensief en voedt de huid ook, wat natuurlijk noodzakelijk is. Je brengt deze crème aan op je gereinigde huid en masseert het rustig aan in je huid over je hele gezicht. Ook is deze hydraterende crème geschikt voor hals en decolleté. Fijn als die ook gevoed worden!

Chanel Hydra Beauty Hydration Protection Radiance

Chanel Hydra Beauty Hydration Protection Radiance is een luxere hydraterende dagcrème. Sommige mensen kiezen liever voor budget en de anderen kiezen liever voor een luxere crème voor het merk en de luxe ervaring. Deze crème van Chanel is ook heel goed om te gebruiken als primer voor onder de make-up en verfrist. Ook deze crème bevat shea butter en ook extract van blauwe gember. Deze laatste zorgt ervoor dat radicalen geblokkeerd en geneutraliseerd worden. Meer luxe en betere ingrediënten kun je zeggen.

essence Hello, Good Stuff! Banana Water

Wist je dat essence niet alleen make-up heeft maar ook huidverzorging? De Hello, Good Stuff! Banana water is daar een product van. Het hydrateert de huid, maar bevat geen SPF. Wel goed om te vermelden omdat SPF ook weer beschermt tegen straling en beschermd dus je huid. essence is vrij goed verkrijgbaar en dus een goede oplossing als je op zoek bent naar een budget hydraterende crème.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?