essence trend edition “bloggers’ beauty secrets”

essence bloggers beauty secrets featured

Mijn favoriete beautyproduct is…. geheim. Iedereen wil natuurlijk het geheim van bloggers ontrafelen: welke producten gebruiken bloggers en trendsetters en waarom? essence heeft samengewerkt met vier internationale bloggers en de nieuwe trend edition ‘bloggers’ beauty secrets’ ontwikkeld, die verkrijgbaar is in juni 2016. Diana zur Löwen van Dfashion (Duitsland) creëerde een échte all-rounder met haar ‘touch up to go’ palette terwijl Palmira van Beautypalmira (Duitsland) zich focuste op de ogen met haar ‘Vintage rose’ palette. Met de nieuwe ‘shape & shadows’ presenteert Mary Oliver van Strikeapose (Verenigd Koninkrijk) een contouring palette voor ogen en wenkbrauwen. Dit palette past helemaal bij de laatste wenkbrauwtrends. Onze Nederlandse Serena Verbon van Beautylab verzekert je van geweldige oog make-up voor deze zomer met haar ‘the glow must go on’ palette. Last, but not least: de bloggers geven bij deze editie ook hun favoriete beautytips weg. Maar… ssst deze tips zijn top secret! Een perfecte match: bloggers en essence!

Lees ook: Cien lipstick Vintage Mauve, Vintage Rose & Red Roses

essence bloggers beauty secrets – the glow must go on bronzing and highlighting palette + nail polish by Serena

essence bloggers beauty secrets serena

Straal! Met haar ‘the glow must go on’ zorgt Serena voor een stralende teint voor iedereen! Drie verschillende bronzers in warme kleuren kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden gebruikt om een frisse glans te creëren. De twee oogschaduws bieden oogmake-up stijlen met een échte glam factor. Met de highlighter benadruk je de mooiste contouren van je gezicht; deze kan eenvoudig worden aangebracht en gemengd met het minikwastje – net als de bronzer. Met de nagellak in helder turkoois kom je zeker in de stemming voor de zomer.
Het bronzing en highlighting palette is verkrijgbaar in 04 the glow must go on, consumentenadviesprijs: €4,99.
De nagellak is verkrijgbaar in 04 shine bright, consumentenadviesprijs: €1,89.

essence bloggers beauty secrets – touch up to go! One-for-all palette + nail polish by Diana zur Löwen

essence bloggers beauty secrets diana

All4one! Diana’s ‘touch up to go!’ palette is absoluut een all-rounder en perfect voor alle meiden die hun beauty must-haves graag bij de hand hebben. Drie oogschaduws in lichtpaars, bruin en nude, twee blushes en een verzorgende balsem vormen de perfecte combinatie en verzekeren je van een frisse look op ieder gewenst moment. De verschillende producten kunnen ook worden gecombineerd – met de balsem en de blush creëer je een lipgloss in a flash! De ‘touch up to go’ komt met een duo kwastje voor snelle touch ups onderweg. Het nagellakje met een mooie semi-matte tint maakt je look helemaal af.
De one-for-all palette is verkrijgbaar in 01 touch up to go!, consumentenadviesprijs: €4,99.
De nagellak is verkrijgbaar in 01 be happy + smile, consumentenadviesprijs: €1,89

essence bloggers beauty secrets – vintage rose eye palette + nail polish by Palmira

essence bloggers beauty secrets palmira

Rosy beauty! De ‘vintage rose’ palette van Palmira heeft oogschaduws in glinsterend wit, zacht roze en warme bruine tinten. Het palette wordt aangevuld met een eyeliner en highlighter voor een mooie expressieve oog make-up. De Duitse beauty Palmira heeft écht oog voor unieke oog make-up looks. De oogschaduw, eyeliner en highlighter kunnen worden aangebracht met het bijbehorende duokwastje. Om je look compleet te maken, lak je je nagels met de metallic rosé-gold nagellak.
Het vintage rose eye palette is verkrijgbaar in 02 vintage rose, consumentenadviesprijs: €4,99.
De nagellak is verkrijgbaar in 02 hello beautiful!, consumentenadviesprijs: €1,89.

essence bloggers beauty secrets – shape & shadow eye contouring palette + nail polish by Mary

essence bloggers beauty secrets mary

Sprekende ogen. Mary heeft een voorkeur voor een combinatie van een trendy oog make-up stijl met opvallende wenkbrauwen. De ‘shape & shadows’ palette past dus perfect bij haar wensen! Dat je je ogen ook kunt shapen, laat dit palette goed zien. Met het palette heb je een oogschaduw, wenkbrauwpoeder, highlighter en een wenkbrauwwax – welke kan dienen als basis of om je wenkbrauwen in vorm te houden – bij de hand. Met het bijbehorende kwastje breng je de verschillende poeders gemakkelijk aan op de wenkbrauwen. De nagellak met schaduweffect maakt de look helemaal af. Het shape & shadows eye contouring palette is verkrijgbaar in 03 shape & shadows, cosumentenadviesprijs: €4,99.
De nagellak is verkrijgbaar in 03 all eyes on me, consumentenadviesprijs: €1,89.

essence ‘bloggers` beauty secret’’ is verkrijgbaar in juni 2016 (zolang de voorraad strekt) bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.