3 prachtige gouden sieraden van Isabel Bernard

gouden sieraden isabel bernard

Isabel Bernard is een prachtig merk die ik al vaak voorbij heb zien komen en waarvan ik een aantal sieraden op mijn wensenlijstje heb gezet. Nu heeft dit mooie merk niet alleen maar sieraden, ze hebben ook mooie tassen, elegante schoenen, luxe portemonnees en accessoires als riemen. Vrij breed, maar ik ga het hebben over de gouden sieraden van Isabel Bernard. Grappig feitje: voorheen vond ik goud echt niet bij mezelf passen, maar tegenwoordig heb ik juist gouden sieraden. Ik vind het prachtig en het staat ook warmer bij mijn rode lokken, vind ik. En omdat het bijna de feestmaand van het jaar is, is een cadeau inspiratie ook heel fijn!

Gouden oorknopjes

Gouden oorknopjes zijn altijd een heel goed idee, zeker als je van minimalistische sieraden houdt. Oorknopjes hoeven niet saai te zijn, integendeel. Je hebt gouden oorknoppen die verschillend zijn van vorm of soms een gevlochten detail hebben, maar je hebt ook ander toevoegingen. In plaats van rond zou je kunnen kiezen voor de bekende staafjes en om het absolute luxe uit te late stralen kan je kiezen voor bling steentjes of bijvoorbeeld groen en blauw. Dat geeft de uitstraling wat meer pit en is prachtig te combineren.

Mooie gouden ketting

gouden sieraden isabel bernard ketting

Een gouden ketting voor dames is uiteraard ook in het ruime assortiment met gouden sieraden en die zijn prachtig! Een minimalistische gouden ketting zoals hierboven is prachtig. Mooi te combineren met minimalistische gouden oorbellen. Ook zijn er andere opties van mooie gouden colliers die een statement maken, dus meer aanwezig zijn. Dan zou je kunnen kiezen voor een mooie gouden schakelketting, een gekleurde stenen hanger aan de gouden ketting of een robuuste ketting. Het verschilt per persoon of je van minimalistisch of aanwezige sieraden houdt. Goed om daar naar te vragen als je het als cadeau gaat geven in december. Isabel Bernard heeft echt fantastisch mooie gouden sieraden!

Gouden ear cuffs

Gouden ear cuffs zie ik niet vaak voorbij komen, maar is ook wel een fijn sieraad. Je kunt het sieraad aanbrengen in je oor, maar daar heb je geen gaatjes voor nodig. Je kunt deze plaatsen aan de bovenkant van je oor, maar ook halverwege én combineren met anderen ear cuffs.

Wat mij betreft zijn de gouden sieraden van Isabel Bernard een mooie investering. Sieraden die lang mooi blijven, niet verkleuren en duurzaam, want je kunt ze erg lang gebruiken.