Erotische adventskalender Easytoys 2022

by Mariska

Zijn jullie klaar voor het leukste en spannendste cadeau van het jaar? De vijf zintuigen staan centraal in deze luxe smaragdgroene en champagnegouden EasyToys Erotische Adventskalender van 2022 ! Deze super chique editie barst van de verschillende cadeautjes voor hem, voor haar en voor ons. Open elke dag een doosje voor jouw of jullie ultieme kerstgeluk.

Lees ook: Erotische verhalen lezen: zo bepaal je wat jij spannend vindt en Zo houd je je seksleven leuk en spannend

De adventskalender zit bomvol sexy toys en luxe Vegan Friendly verzorgingsproducten en is perfect voor jou en je partner om de laatste weken van het jaar wat bruisender en spannender te maken. Elke dag belooft jullie een mogelijkheid voor een spetterende nieuwe ervaring, misschien kun je zelfs voorbij de vijf zintuigen gaan…

Laat je betoveren door elkaar, knal de fles open en sluit het jaar af om nooit te vergeten!

EasyToys Erotische Adventskalender 2022

Ben je op zoek naar een manier om wat meer pit toe te voegen aan je je seksleven? Zoek niet verder dan de Erotische Adventskalender van EasyToys. Met 24 spannende verrassingen om van te genieten, is deze betaalbare kalender ongetwijfeld het meest opwindende cadeau dat je geliefde dit jaar ontvangt. Van vibrators en bondage speeltjes tot glijmiddel en massageolie, de erotische adventskalender is er voor iedereen.

Gebruiksaanwijzing:

– Doosje nr 1: De los bijgeleverde batterijen moeten om en om worden geplaatst. Bij de min moet de min van de batterij omhoog en bij de plus moet de plus omhoog. Draai de toy dan weer dicht en let erop dat dit goed recht gaat zodat het goed sluit. De los bijgeleverde batterij in de afstandsbediening moet met de gladde kant naar boven worden geplaatst. Probeer de onderkant van de batterij dan niet aan te raken. Daarna drukt u de aan/uit knop op de afstandsbediening onafgebroken in totdat het ei gaat vibreren waarna de standen kunnen worden gewisseld. 

– Doosje nr 4: oplaadpunt zit onder het handvat

– Doosje nr 24: oplaadpunt zit aan de zijkant van het ronde gedeelte van de toy, naast de aan- en uitknop

– Toys met een magneetoplader: zorg ervoor dat de lader goed aansluit op de oplaadpunten van de toy. Als het correct is aangesloten brandt het lampje

– Als je het product wilt testen en/of gebruiken is het belangrijk dat de toy niet zit aangesloten op de oplader

– Verpakking: de verpakking is dit jaar anders dan eerdere jaren. De kalender bestaat nu uit een binnendoos met daarom heen de Naughty and Nice wikkel. De binnendoos met wikkel zal worden aangeleverd in een bruine transportdoos. De kalender zit hierin strak verpakt. Maak de verpakking als volgt open:

  • Open de boven- en onderkant van de bruine transportdoos voorzichtig met een mesje of schaar
  • Open daarna de lijmnaad aan de zijkant van de doos door deze open te trekken met de hand
  • Hierna kun je de kalender in zijn geheel goed uit de transportdoos halen

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?