Multi masking met Tonymoly’s Painting Therapy

tonymoly painting therapy pack

Geen multi tasking, maar multi masking! Waarom alleen maar één masker aanbrengen als je het ook kunt combineren? Elk deel van het gezicht heeft een andere behoefte en met de verschillende maskers kun jij kiezen welke maskers jouw huid nodig heeft. Tonymoly heeft drie varianten in het Nederlandse assortiment: Calming SOS Care (roze), Oil Control (zwart) en Hydrating & Soothing (blauw). Lees mee over Tonymoly’s Painting Therapy!

Vijf zones

Er zijn vijf gebieden in het gezicht die een andere verzorging nodig hebben. De welbekende T-zone staat in het teken van ‘Oil Control’, onder de ogen is het ‘Brightening’ masker van toepassing, voor de kin gebruik je ‘Calming SOS care’, terwijl de wangen ‘Moisturizing’ en ‘Hydrating & Soothing’ nodig hebben.

tonymoly painting therapy pack 1

Mix & mask

In Nederland zijn ‘Oil Control’, ‘Calming SOS care’ en ‘Hydrating & Soothing’ verkrijgbaar. Oil control is een zwart kleimasker, gemaakt voor vettige huidzones. De houtskoolbasis van het product reinigt de poriën en neemt het overvloedige vet op waardoor jouw voorhoofd stopt met glimmen. Het Calming SOS care roze kleimasker heeft een verzorgende werking door het Calamine-extract. Tevens bevat het product Centella-extract en Tea Tree-olie. Het masker kalmeert een geïrriteerde huid onmiddellijk. Het Hydrating & Soothing masker is een blauw kleimasker op gelbasis. Het Marine-Complex wat in het product is verwerkt zorgt voor intense vochtinbrenging en verzacht tevens de huid. Heerlijk voor de vaak wat droge wangen. Breng elk masker aan op het daarvoor bestemde gebied op het gezicht en laat het 10-15 minuten intrekken. Zorg voor een droog en schoon gezicht voor het aanbrengen van het product. Grondig met lauw water afspoelen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Tonymoly’s Painting Therapy producten zijn verkrijgbaar voor € 6,50 per stuk. De items zijn vanaf augustus 2019 te koop bij Boozyshop , Hudson’s Bay, Beauty X, BEMA en Koreosity.

Over Tonymoly

Tonymoly is opgericht in 2006 in Seoul, Zuid-Korea. Het is een van de meest toonaangevende merken in de Korean Beauty Scene. Door de hoogwaardige kwaliteit van de ingrediënten en de innovatieve technologieën wordt Tonymoly erkend als één van de pioniers op het gebied van Koreaanse beauty trends. De producten staan bekend om de stijlvolle en unieke verpakkingen. Koreaanse beautymerken winnen steeds meer aan populariteit en bekendheid wereldwijd. Tonymoly is in 52 landen verkrijgbaar.

Lees ook:
Pretty Vulgar bij Douglas
Wat zit er in de Goodiebox van september 2018?
Shea moisture Jamaican black castor oil