Deze relatiegeschenken zijn geschikt voor sportliefhebbers

person snowboarding on field

Bevinden er onder jouw collega’s of zakenrelaties veel sportievelingen? Daar kun je met relatiegeschenken erg leuk op inspelen. Er zijn namelijk veel geschenken die je kunt laten personaliseren en leuk zijn om te geven aan sportliefhebbers. Op zoek naar dit soort relatiegeschenken? Gebruik dan de voorbeelden in dit artikel!

Lees ook: Ruby opent zijn eerste hotel in Keulen

Bedrukte sportkleding

Het is een goed idee om te investeren in gepersonaliseerde sportkleding. Kies dan bijvoorbeeld voor een T-shirt, polo of hoodie met het bedrijfslogo of de bedrijfsnaam erop. Het bedrukken van sportkleding en het vervolgens weggeven als relatiegeschenken van Maxilia is niet alleen leuk omdat mensen altijd goede sportkleding kunnen gebruiken, maar ook omdat het lekker veel zichtbaarheid voor je bedrijf oplevert. Daarnaast kun je bedrukte kleding ook erg goed gebruiken voor teambuildingactiviteiten of dragen tijdens een beurs of evenement.

Gepersonaliseerde handdoeken

relatiegeschenken
Photo by Darya Egorova on Pexels.com

Overweeg ook eens om bedrukte handdoeken aan te schaffen als relatiegeschenk. Deze zijn bijvoorbeeld erg handig voor in de sportschool, of gewoon voor tijdens het sporten thuis. Het fijne hieraan is dat je ze zo kunt vormgeven dat ze precies bij je onderneming passen. Besluit of je je naam of logo erop wil hebben en vervolgens kun je helemaal zelf de grootte, de kleuren en het materiaal kiezen!

Dorstlessers als geschenk

Sporten maakt dorstig! Daarom is het altijd een slim idee om dorstlessers als relatiegeschenk te gebruiken. Ook op dit gebied heb je erg veel keuze. Zo kun je bijvoorbeeld bidons voorzien van je bedrijfsnaam of bedrijfslogo. Dit is super handig voor de sporters onder ons! Je kunt het ook neutraler houden en gewoon waterflessen bedrukken. Ook deze kun je in verschillende soorten en maten vinden bij Maxilia: https://www.maxilia.nl/waterflesjes-bedrukken/ . Liever duurzaam bezig? Overweeg dan eens om te investeren in gepersonaliseerde Doppers; de duurzame waterfles die is gemaakt van gerecycled en afbreekbaar materiaal.

Wil je het echt sportief aanpakken? Dan laat je je personeel of zakenrelaties natuurlijk niet het bedrijfspand verlaten zonder iets om echt mee te sporten. In dat geval is het een leuk idee om bijvoorbeeld te investeren in gepersonaliseerde tennisballen. Je schaft dan kokers met tennisballen aan die zijn voorzien van jouw bedrijfsnaam en logo. Denk maar eens aan alle extra zichtbaarheid die ze opleveren! Tennisballen niet helemaal jouw ding? Ook voet-, basket-, en golfballen kun je erg makkelijk personaliseren zodat ze helemaal bij jouw onderneming passen. Extra tip: wil je voor de maximale zichtbaarheid gaan? Laat dan sporttassen bedrukken! Deze kun je dan eventueel nog voorzien van kleinere relatiegeschenken.