OPI Hollywood collectie zomer/lente 2021

opi hollywood nail polish

Deze OPI Hollywood collectie is nog niet zo lang uit zag ik en omdat ik grote potjes vaak niet opmaak, vind ik zo een setje als deze top. In het verleden kocht ik dit soort setjes ook vaker. Dit OPI Hollywood setje bevat 2 rode kleuren, 1 lila en een nude kleur. Tijd om te laten zien natuurlijk, want ze zijn weer prachtig! De kleuren zijn ook weer enorm leuk gekozen, vind ik. Check mee en kijken of deze lakjes bij jou passen. Dit is een collectie voor de zomer/lente 2021. Dus nieuw! De lakjes zijn ook in grotere flesjes te verkrijgen en in meer kleuren. In zo een mini pakketje zit slecht een selectie.

Lees ook: Deborah Milano nagellak in Taupe & Suede

OPI Hollywood

OPI viert haar 40e verjaardag! Ter ere van deze feestelijke aangelegenheid is OPI teruggegaan naar de plaats waar het allemaal begon: Hollywood. Daarom lanceert OPI voor voorjaar/zomer 2021 de Hollywood Collection. Deze collectie staat voor vintage glamour met een updated twist.

Kijken even hoe mooi de kleurtjes zijn! Van links naar rechts:

  • I’m really an actress
  • Suzi calls the paparazzi
  • Movie buff
  • Emmy, have you seen oscar?

De namen vind ik heel erg leuk gekozen en ook de rode kleuren vind ik mooi. De nude ook en de lichte wat minder. Eigenlijk met hele lichte lakjes heb ik wat moeite om te lakken en dat is bij deze Movie Buff ook het geval, helaas. Nu op naar de swatches.

Suzi Calls the Paparazzi

Suzi Calls The Paparazzi vind ik een mooie kleur die je dagelijks kunt dragen. Lakt ook heel fijn en is gewoon een mooi en net kleurtje die je overal makkelijk mee kunt combineren.

Movie buff

Movie Buff is helemaal geen lelijke kleur. Het lichte lila kleurtje is juist heel mooi voor de lente en de zomer. Zoals je ziet is hij niet egaal en dat wordt hij ook niet met 2 laagjes. Lijkt wel of de substantie ook wat anders is dan de donkere lakjes. Erg jammer.

I’m really an actress

I’m Really An Actress is mijn favoriet van het stel! Deze is prachtig donkerrood met wat grovere shimmer erin. Het lijkt zilver, maar als je draait in het licht wordt het weer een ander kleurtje. Heel chique en lakt fijn. Je hebt wel 2 laagjes nodig om hem mooi dekkend te krijgen.

Emmy, have you seen oscar?

Emmy, Have You Seen Oscar? Is een mooie klassieke kleur rood. Geen tierlantijntjes, gewoon rood en chique. Makkelijk te combineren rood, tja, wat zal ik erover zeggen? Rood is een prachtige én krachtige kleur!

Je koopt OPI o.a. bij Douglas.

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook