Catrice Gold nagellak kleuren review

by Mariska

De Catrice Gold nagellak heb ik al even in huis en scoorde daar 4 kleuren van. Ik zie dat het al van 2019 is maar dat weerhoudt mij er niet van om ze te laten zien op mijn blog. Ze zijn namelijk prachtig en op sommige plekken nog te verkrijgen. Vandaar dat ik er toch over schrijf. De 4 kleuren die ik heb zijn Attracting Pomp, Fascinating Grace, Secret Adoration en Lustrous Seduction. Uiteraard laat ik de swatches ook aan je zien. En wat is het lang geleden dat ik nagellak heb geswatched en heb laten zien op mijn blog, wow! Ik werd weer helemaal even zen van het lakken. Kijk mee!

Lees ook: Catrice Brown Collection

Catrice Gold nagellak effect

Dit zijn de 4 kleuren van de Catrice Gold effect nail polish die ik heb weten te scoren. Ik vind ze echt allemaal mooi, maar de lichtpaarse het minste. Helaas heb je dat altijd wel dat iets niet helemaal je smaak is en dat heb ik bij die kleur. Dat is Fascinating Grace. De anderen vind ik prachtig! De flesjes hebben allemaal een mooie goudkleurige dop en als je die eraf haalt kom er een ronde zwarte dop tevoorschijn. Dat houdt in ieder geval wel fijner vast als je je nagels lakt. Laten we kijken naar de swatches op volgorde.

01 Attracting Pomp

Deze is echt mijn favoriet uit de Catrice Gold effect nail polish lijn. Rood vind ik een mega mooie kleur en deze is dan ook nog bordeauxrood met gouden shimmer erin. Mooier kun je niet hebben, haha. De lak dekt goed al heb ik 2 laagjes gebruikt voor op de foto. Dan dekt hij net iets mooier, omdat met 1 laagje op sommige plekken je nagels er dan doorheen kunt zien.

02 Fascinating Grace

Dit is mijn minst favoriete kleur, de lichtpaarse of roze. Vind het moeilijk te zien. Dekt ook minder goed waardoor je meerdere laagjes aan zult moeten brengen voor een goede dekking. Ook is het niet helemaal mijn kleur om te dragen maar voor de swatches laat ik hem natuurlijk graag zien.

04 Secret Adoration

Deze gouden kleur van de Catrice Gold nagellak vind ik dan weer prachtig. Iets met een goud fascinatie die ik al langere tijd heb, haha. Deze dekt ook wel goed maar ook heb ik wederom 2 laagjes ervoor gebruikt. Dan heeft deze echt een perfecte dekking.

07 Lustrous Seduction

Net als de eerste is deze ook zeker een favoriet. Een mooie donkerpaarse nagellak met daarin wederom de gouden shimmers. Met deze kleur heb je wel echt 2 lagen nodig. 1 laag dekt net niet voldoende waardoor je je nagels er doorheen gaat zien dat is niet zo mooi. Met 2 laagjes is deze wederom perfect!

Bij Notino zijn er nog een paar kleuren beschikbaar voor €3,60 per stuk.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?