3x Orly nagellak, mijn eerste kennismaking

orly nagellak

Alweer even geleden kwam er een leuk pakketje binnen met wat Orly nagellak. Zelf had ik hier nog helemaal geen ervaring mee. Aangezien ik nog steeds geniet van het lakken van mijn nagels en daar echt mijn zen momentje uit haal op een dag, laat ik ze ook zien op 30plusvrouw.nl. In dit artikel laat ik je de nagellak swatches zien van 3 kleuren die ik ontving. Here comes the sun (oranje), Here flora good time (mintgroen) en It’s up to blue (blauw met shimmer). Kijk maar mee!

Lees ook: Essie Ski Chic winter 2015

Orly nagellak, mijn eerste kennismaking

orly nagellak pinterest

Dit zijn de 3 kleuren die ik heb ontvangen. Ondanks dat we as we speak vol in het herfstweer zitten vind ik ze toch wel mooi. De geel/oranje kleur heet ‘Here comes the sun’, maar eigenlijk doet het me ook wel denken aan de bladeren die geel en bruin kleuren aan de bomen. De mintkleur en de blauwe kleur vind ik dan wel weer meer voor de lente maar dat mag zeker de pret niet drukken natuurlijk. Mijn eerste kennismaking met de Orly nagellak was in ieder geval wel goed! Ik vind het bredere kwastje en de rubberen dop heel erg fijn in gebruik.

orly here comes the sun nagellak

Here comes the sun dekt goed en op de foto draag ik 2 laagjes. Prima nagellak en er is ook goed mee te lakken.

orly nagellak here flora good time

Here flora good time is een lichtgroene mintkleur of appeltjeskleur. Weet niet zo goed hoe ik hem moet omschrijven. Dekt wel echt in 2 laagjes met de mooie shimmer erin. Typisch voor de zonnige zomer- en lentedagen. Ondanks dat kun je hem natuurlijk dragen wanneer je wil, haha.

orly nagellak it's up to blue

It’s up to blue is mijn favoriet van deze 3 lakjes van Orly . Van de kleuren die ik nu heb leren kennen. Een super mooie blauwe kleur vol met shimmer die ook nog eens perfect dekt. 1 laagje is in principe voldoende, maar op de foto draag ik er 2 voor de perfecte dekking.

Wat mij betreft is Orly echt een mega fijn merk en wil ik hier zeker meer van proberen! Je koopt Orly nagellak o.a. bij beautyfashionshop.nl, Douglas en bol.com.

Geverifieerd door MonsterInsights