Dit wordt mijn stijl met zwart en goud visgraatbehang!

by Mariska

Eerder liet ik al weten dat ik bezig ben met een home make-over en dat ik vanaf nu ook voornamelijk thuis ga werken. Inmiddels heb ik een nieuwe vloer uitgezocht die inmiddels is gelegd én heb ik een prachtig mooi visgraatbehang op de muur. Mijn stijl is van clean en wit een aantal jaar geleden volledig omgedraaid naar zwart met goud. En als toevoeging heb ik ook tafels van mangohout én wil ik ook nog mijn deurkrukken veranderen naar een andere kleur. Die zijn nu zilver en vind ik niet zo goed passen. Zwart en goud is een mooie combinatie vind ik zelf. Het geeft een chique en warme uitstraling en dat heb ik wel nodig voor als ik straks voornamelijk thuis ben. Maar, wat ga ik nog meer veranderen dan? Dat ga ik nu vertellen :)

Lees ook: Thuiswerken en mijn huis een make-over geven

Zwart met goud visgraatbehang

zwart goud visgraatbehang

Op de bovenstaande foto zie je mijn visgraatbehang die op een lange muur is aangebracht. Omdat de gouden strepen niet helemaal allemaal gelijk zijn geeft het ook wel een speels effect. En zwart met goud is natuurlijk erg mooi. Ook zie je op de foto een klein stukje van de inzet die ik heb voor mijn zwarte vakkenkast. Geen standaard zwarte stoffen bakken meer maar mooie bamboe bakken die een mooie houten uitstraling hebben en wederom het speelse visgraat effect. Ik vind het helemaal mooi bij elkaar passen!

012325
Deze deurkrukken zouden er perfect bij passen :)

Je zult wel begrijpen dat zilveren deurkrukken hier niet bij passen en ook de witte deuren in huis niet. Daar wil ik nog iets op verzinnen. Sowieso ga ik voor een zwarte deurkrukset. Dat is al veel mooier dan zilver. Wellicht dat ik de deuren kan bekleden met een mooie deursticker met een mooie warme opdruk. Daar heb je veel keuzes in met de mooiste opdrukken. Dat vind ik denk ik fijner dan alles schuren en schilderen. Gemak dient de mens, toch? ;-)

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?