Hema popcorn met tompouce smaak

Hema popcorn met tompouce smaak

HEMA introduceert het beste van twee werelden: popcorn met tompouce smaak.
Nu verkrijgbaar in luxe verpakking
Dat HEMA van tompoucen houdt is geen geheim. Maar we zijn ook gek op popcorn. Een combinatie van deze twee lekkernijen kon dan ook niet lang uitblijven. HEMA introduceert het beste van twee werelden: popcorn met tompouce smaak. Heerlijk knapperige popcorn met een lekker romige en zoete smaak, zoals je van onze tompouce gewend bent. De roze popcorn met tompouce smaak kost €2,75 per koker (120 gram) en is vanaf vandaag beschikbaar in alle HEMA filialen en via hema.nl.

unieke receptuur

De popcorn met tompouce smaak is een toevoeging op het HEMA snoep- en snackassortiment waar al andere smaken popcorn te vinden zijn, zoals de populaire sweet & salty en sour cream & chives smaak. In tegenstelling tot deze popcorn in zak, komt de popcorn met tompouce smaak in een luxe koker bedrukt met een tompouce print, waardoor het extra leuk is om deze cadeau te geven. De popcorn is vrij van kunstmatige toevoegingen en de receptuur is de gebaseerd op de unieke HEMA tompouce receptuur.
De komende twee weken is de popcorn met tompouce smaak in de aanbieding tijdens Stapel op Stapelen: twee voor €5,-
https://www.hema.nl/winkel/eten-drinken/snoep-snacks/snacks

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten
Share:

9 Reacties

 1. 6 september 2017 / 20:09

  Het ziet er leuk uit, echt HEMA, maar ik sla hem over, ben meer van de zoute popcorn. 🙂
  Lianne haar laatste blog bericht Hopjesvla

 2. 2 september 2017 / 20:47

  Dit klinkt heerlijk en ga ik zeker uitproberen. De tompoucen van Hema vind ik sowieso heerlijk, maar in combinatie met popcorn lijkt het mij de ultieme guilty pleasure!
  Deb haar laatste blog bericht Deze blogger was even offline 🌴

 3. 30 augustus 2017 / 15:37

  Oeeh die wil ik zeker eens proberen!

 4. 30 augustus 2017 / 13:34

  Was net bij de Hema en dacht gelijk even kopen maar ze hadden het helaas nog niet 🙁 Ik wil het zeker proberen lijkt me lekker

 5. 30 augustus 2017 / 07:46

  Haha, die HEMA;-) Ze blijven wel verrassen, moet ik zeggen! Maar het allergeniaalst was wat mij betreft toch wel het tompouce luchtbed. Ik zag mezelf al helemaal gaan op dat ding!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *