Co’couture kleding online kopen? Hier doe je dat!

standing woman in white sweater on plant field

Het merk Co’couture kende ik nog helemaal niet, maar nu zag ik het online en ik vind daar wat van. In positieve zin! Ik ben gaan kijken tussen de kledingstukken en ik ben ook echt positief verrast. Helaas geen plus size, maar het loopt wel tot XL. En XL is altijd zo’n maat dat het nét wel past of nét niet. Althans, dat is mijn ervaring. Daarom deel ik het toch en een paar parels van de Co’couturek leding die er te vinden zijn en die ik heel erg leuk vind.

Het Deense merk Co’couture brengt het beste van twee stijlen tezamen in hun trendy collecties. Scandinavisch minimalisme gecombineerd met Franse elegantie staat garant voor een stoere en tevens vrouwelijke outfit, met oog voor detail.

Co’couture kleding, mijn favorieten

Op de website van JeroenBeekman.nl vind je deze pareltjes van Co’couture kleding. Je kunt het dus heel gemakkelijk online bestellen als je ook verliefd wordt op een van deze kledingstukken. Laten we beginnen met het eerste kledingstuk van dit merk. Een jurk.

co'couture kleding

Deze jurk sprong bij mij gelijk naar voren, ik vind hem zo leuk! De prachtige kleurencombinatie en de korte mouwen zijn echt perfect voor de mooie zonnige dagen. Zo te zien heeft hij een rekbare taille wat heel fijn is als je wat voller bent. Het jurkje komt ongeveer tot op de knieën, dus daar moet je je wel fijn bij voelen.

co'couture kleding

Ik ben heel erg van de colletjes en hou niet echt van een v-hals bijvoorbeeld. Dat is heel persoonlijk natuurlijk, maar deze blouse met col vind ik echt heel leuk. Welliswaar een kleine col, maar ik zou hem zo dragen. Het is een simpele blouse, zwart, en eigenlijk met alles te combineren. Op een leuke rok of een leuke jeans. Je kunt er alle kanten mee op.

co'couture kleding

Deze vrolijke blouse van Co’couture kleding sprong ook direct bij mij naar voren. Kijk even hoe vrolijk die kleuren zijn! Deze zou ik zelf combineren met een leuk spijkerrokje bijvoorbeeld of een ripped mom jeans en dan een gedeelte tussen mijn broekrand doen. Zo lekker vrolijk deze kleurtjes! Een paar mooie sandalen eronder en je bent helemaal klaar voor de zomerse dagen.

co'couture kleding

Nu ben ik niet perse een fan van wit, want dat is bij mij altijd erg snel vies, maar deze vind ik wel heel erg leuk. De print vind ik leuk, wederom de col, maar ook de mouwen zijn weer eens wat anders. Dit vind ik dus een nette blouse die heel erg leuk zou staan op een lederen(look) rokje of broekje, denk ik. Met leuke schoentjes eronder.