Chanel Coco Mademoiselle Intense eau de parfum review

by Mariska
Coco Mademoiselle Intense eau de parfum

banner passief inkomen membership rowena rousseau

Ik heb weer een mooi parfum mogen toevoegen aan mijn parfum stash. Dat is Chanel Coco Mademoiselle Intense eau de parfum. De ‘niet intense’ versie heb ik ook al eens geroken en vond die lekker voor de zonnige dagen. Later zag ik dus ook dat er een intense versie was en die bestelde ik. Hij is zo lekker! Ik ga er meer over vertellen in dit blogartikel.

Verkrijgbaar bij o.a.: ICI Paris, Douglas, Bijenkorf en bol.com.

Lees ook: Chanel Coco eau de parfum review en Flowerbomb Mariage van Viktor & Rolf

Coco Mademoiselle Intense eau de parfum van Chanel

COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense. De essentie van de vrije, onweerstaanbare vrouw. Een houtachtig en amberachtig oriëntaals parfum met een pittig karakter: sensueel, diep, verslavend. COCO MADEMOISELLE Eau de Parfum Intense is een houtachtig en amberachtig oriëntaals parfum met een extreem karakter. Het parfum concentreert zich rond een extreme dosis patchouli die wordt benadrukt door het warme amberachtige akkoord van absolu van vanille en tonkaboon. De hartnoten van roos en jasmijn en de contrasterende frisheid van citrus maken deze krachtige compositie compleet.

En het is weer een typisch strak en chique flacon van Chanel, dat valt direct op. Vind het wel wat hebben dat alle geuren een zelfde flacon hebben, zo goed als. Ik heb een kleine flacon van 30ml. Vaak doe ik dat als ik niet perse weet hoe de geur ruikt. Mocht ik hem niet lekker vinden heb ik niet direct een grote. Had ik dat nu maar wel gedaan, want Coco Mademoiselle intense is echt super lekker.

Met deze ben ik heel blij en ik heb hem zelfs een paar avonden achter elkaar op mijn polsen gespoten om er in bed aan te kunnen ruiken. Call me crazy, maar ik vind hem zó lekker, haha. Als ik ’s morgens wakker word dan ruik ik de geur nog heel erg goed. En dan is het mooi dat ze het aanstaand weekend over lente-achtige temperaturen hebben natuurlijk.

In mijn beleving is het dus een ‘zonnige geur’, wel zacht maar wel goed te ruiken. Ik vind hem goed houdbaar en het vervliegt niet snel en blijft lang op de huid aanwezig. Wat mij betreft een aanrader als je naar een lekkere zomergeur op zoek bent. En jezelf wat luxe gunt 🙂

Related Posts