Catrice Lift Up volume & lift mascara waterproof review

catrice lift up mascara review

Laatst liep ik tegen de nieuwe Catrice Lift Up mascara aan. Er waren 2 versies: waterproof en de niet waterproof. Over het algemeen ben ik meer tevreden over waterproof, dus die nam ik mee en testte hem uit. De mascara zou een lifting effect geven zoals bijvoorbeeld een wimperlift. Nu heb ik mijn wimpers al laten liften dus ik was dan nog benieuwd naar het resultaat. De mascara is dierproefvrij, vegan en bevat voedende ingrediënten. Ben je al benieuwd geworden?

Lees ook: Catrice Rock Couture extreme volume mascara waterproof

Catrice Lift Up volume & lift mascara

De Catrice Lift Up Volume & Lift Mascara Waterproof is een smudge-proof mascara in een intens zwarte kleur die jouw wimpers ongekend veel volume geeft. Door de nieuwste technologie geeft deze mascara jouw wimpers een echte lift, met een indrukwekkende krul. En dat in slechts één laagje! Daarnaast bevat deze mascara voedende ingrediënten, zodat jouw wimpers heerlijk verzorgd worden. Ga voor een lifting effect zoals je in een beauty salon behaalt, maar nu kun je thuis aan de slag!

Deze Catrice Lift up Volume belooft nogal wat. Ik bedoel het liften van je wimpers al in een beautysalon dat is niet niks als je dat belooft denk ik. Wat ik al zei; mijn wimpers zijn momenteel gelift een paar weken geleden, maar toch wilde ik het heel erg graag proberen natuurlijk. Je kunt nooit genoeg volume in je wimpers hebben ;) Het borsteltje vind ik in ieder geval wel heel erg fijn. Het borsteltje zorgt er ook voor dat mijn wimpers mooi gescheiden worden.

Zoals je kunt zien zijn mijn wimpers wel mooi gescheiden. Dit is met 2 laagjes. Eigenlijk doe ik altijd wel 2 laagjes, dus daar moet je van houden. Zodra je het eerste laagje goed laat opdrogen dan kun je een 2e laag aanbrengen. Dan gaat het prima. Ook heb ik het aangebracht met een beetje zigzag bewegingen vanaf de onderzijde. Ik ben er wel heel erg tevreden mee.

Of de mascara waterproof is heb ik natuurlijk ook getest. Ik verwacht dat het een klein regenbuitje wel zou kunnen overleven of wat zweten, maar een douchebeurt overleeft het zeker niet. Dan haal je de mascara er echt zo af. Dat was ook al met de Catrice Eyeconista waterproof mascara, volume en waterproof? mascara het geval. Voor mij geen probleem, maar is wel belangrijk om te weten.

Ik ben er heel tevreden over in ieder geval! Deze mascara van Catrice is o.a. verkrijgbaar bij Boozyshop voor €4,99.

Geverifieerd door MonsterInsights