Catrice adventkalender DIY 2019 (beetje spoiler!)

catrice advent kalender diy 2019

De adventkalenders komen langzaam op gang en langzaamaan stromen de persberichten van deze leuke kalenders dan ook mijn mailbox (en fysieke post!) binnen. Elk jaar weer spannend en vooral leuk wat de merken ons te bieden hebben. Dit jaar deel ik natuurlijk ook het persbericht van de Catrice adventkalender DIY, dat snap je :) Een aantal producten uit deze adventkalender van Catrice laat ik zien, dus als je het niet wilt weten moet je niet verder kijken. Naast de producten die je aan de zijkant van bovenstaande foto kunt zien zitten er ook een aantal limited producten in die alleen in de kalender zitten.

catrice adventkalender diy 2019 cracker

Inhoud Catrice adventkalender diy 2019

Een glimmende highlighter op dag één, een spannende glitter nagellak de dag later en vervolgens een Kerstachtige rode lipstick – een droom voor alle make-up liefhebbers die dol zijn op kleine cadeautjes voor de feestdagen! Deze droom komt uit met de gelimiteerde en populaire CATRICE Advent Calendar #DIY. Net als het afgelopen jaar brengt de adventskalender weer 24 beautyverrassingen in hun originele formaat; sommige presentjes zijn uniek en voorbehouden aan de feestelijke DIY box.

Dankzij de vrolijk vormgegeven papieren doosjes en stickertjes zijn er eindeloze mogelijkheden om de adventskalender een persoonlijk tintje te geven. Als je wilt, kun je zelfs nog een lief berichtje aan elk product toevoegen. Een fantastisch cadeau voor je beste vriendin, moeder, zus of…. jezelf!

falsh lashes catrice
powder highlighter catrice adventkalender
catrice adventkalender glow gloss

De bovenstaande producten uit de adventkalender zijn limited edition producten. Deze zijn, zover ik weet, niet los verkrijgbaar en zitten alleen in deze adventkalender. Misschien heb ik nu een hoop verklapt maar misschien vind je de producten zó leuk dat je daarom de kalender wilt hebben. De highlighter vind ik er persoonlijk wel heel erg mooi uitzien.

Wat er ook in zit is een variant van de Catrice Rock Couture mascara die lang favoriet van mij was!

De Advent Calendar #DIY is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat .
Merry Christmas – by CATRICE! Adviesprijs € 34,99

Lees ook:
Rood geverfd haar verzorgen doe ik zo (NAK, Fudge en volume!)
Catrice Astrology limited edition
The Body Shop adventskalenders 2019