Boek: Geluk is geen kwestie van geluk

by Mariska

Het persbericht van het boek ‘Geluk is geen kwestie van geluk ‘ wilde ik graag met je delen. Het is soms niet makkelijk om erachter te komen wat je nu echt gelukkig maakt in het leven. Wellicht is dit boek dan iets voor jou :) Het duurde bij mij ook wel even om echt een gevoel van geluk te voelen en daar schreef ik ook over. Dat kun je lezen in de link hieronder.

Lees ook: Hoe word je gelukkig? Ik spreek vanuit eigen ervaring

Geluk is een kwestie van geluk

Voorgoed gelukkig, het kán

Iedereen wil gelukkig zijn, niemand uitgezonderd. Maar als je mensen vraagt wat ze dan precies willen zijn, hoe een gelukkig leven eruitziet, dan weten ze daar vaak geen helder antwoord op te geven. Het fenomeen geluk zorgt voor veel verwarring, zelfs bij deskundigen. Zoals ‘geluk is voor iedereen verschillend’, dat is niet waar volgens Jan Jaap van Hoeckel. En ‘je kunt niet altijd gelukkig zijn, het zijn maar momenten’, ook al niet waar. Geluk is namelijk voor iedereen hetzelfde en ja, je kunt werkelijk voorgoed gelukkig zijn, hoe ongelooflijk dat ook klinkt. Dat is zijn heilige overtuiging. Daarover gaat het boek ‘Geluk is geen kwestie van geluk’ dat op 8 juli verschijnt. 

Gelukkig worden, hoe dan?

Dat is wat veel mensen zich afvragen. Geluk is geen kwestie van geluk, van mazzel. Integendeel! Je bereikt het pas als je jezelf in de spiegel durft aan te kijken, je bereid bent om goed na te denken en niet bang bent om concrete stappen te zetten. Dat is waar dit boek de lezer toe aanzet. Het is een bruikbaar en effectief handvat dat houvast biedt bij de vindtocht naar geluk. Geluk heeft niets magisch, het is een kwestie van willen, van durven en van doen. Wie graag gelukkig wil worden en zich afvraagt hoe dan? heeft met dit boek het antwoord in handen.

Nieuwverworven inzichten

‘Geluk is geen kwestie van geluk’ is een totaal herziene, gebundelde uitgave van de boeken ‘Wie heeft ons in godsnaam geleerd dat regen slecht weer is?'(2012) en ‘Achter elk gelukkig leven staat een overvolle kliko'(2014). In deze nieuwe uitgave heeft Jan Jaap van Hoeckel zijn visie op geluk verder verfijnd en aangevuld met nieuwverworven inzichten. Het bevat ruim honderd (waaronder een vijftiental nooit eerder gepubliceerde) aansprekende ervaringen, observaties en bespiegelingen die helpen om anders naar de dingen te kijken, anders te denken en anders te doen. Het zijn stuk voor stuk wegwijzers naar een gelukkiger leven.

Geluk is geen kwestie van geluk | Jan Jaap van Hoeckel | 432 pagina’s | prijs € 22,95 | ISBN 9789082128260 | goedinjevel.nl/uitgeverij | Verkrijgbaar vanaf 8 juli 2021

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?