Thuiswerken en mijn huis een make-over geven

person using macbook pro on table

Sinds begin juli heb ik naast mijn blog en webshop ook nog een nieuwe baan. Ik werk bij een telecombedrijf op de klantenservice. Dat had ik dus eigenlijk veel eerder moeten doen want ik vind het mega leuk werk. Mijn interesse ligt al vanaf jongs af aan bij internet en mobiele telefoons en nu kan ik daar mensen mee helpen. WiFi weer werkend maken, e-mail instellen op een iPad of een abonnement verlengen. Enorm naar mijn zin en binnenkort wordt de norm ook om vanuit huis te werken. Daar ben ik blij mee, thuiswerken vind ik heel fijn. Lekker in mijn eigen omgeving. Maar daarvoor wil ik wel mijn huis aanpakken en ben ik al begonnen. Even een persoonlijke update dus :)

Lees ook: Mijn week in foto’s #35 (verhuizen naar Enschede)

Thuiswerken en huis make-over

person using macbook pro on table
Photo by Anna Shvets on Pexels.com

Op dit moment ben ik bezig mijn appartement een make-over te geven zodat ik met het thuiswerken in een fijne en warm ogende omgeving zit. Dat vind ik heel belangrijk. Ik voel me hier sowieso helemaal thuis, maar het moet wel een ‘warme’ uitstraling hebben. Zeker met de koude maanden op komst. Maar wat ben ik nu aan het aanpakken?

Ik heb een heel mooi behang uitgezocht die op mijn lange muur komt. Dat is een zwart behang met gouden visgraatmotief. Daar ga ik binnenkort mee verder en geeft een enorm mooie uitstraling en ook wel ietwat luxe. Daarbij heb ik zwarte vakkenkasten gekocht, mooie bamboe manden voor in die kast die ook een soort visgraat hebben en een nieuwe vloer. Nu heb ik namelijk vinyl (die ik nog steeds mooi vind) maar ik merk dat het mega snel beschadigd en dat is het al op bepaalde punten. Erg jammer, dus nu heb ik een mooie laminaatvloer uitgekozen die binnenkort wordt gelegd.

Maar ook buiten wil ik het aanpakken

Ook heb ik een tuin die ik nog verder wil aanpakken. Het liefst ook onderhoudsvrij omdat ik best een hekel heb aan al dat onkruid. Ook heb ik 2 katten nu (lieve Billy is hier nu ook alweer een paar maanden) en wil ik dat die in de tuin kunnen zonder dat ze buiten de tuin kunnen gaan. Een catproof tuin dus. Ik had al gekeken naar een glazen schuifwand omdat ik dat erg mooi vind, maar helaas is dat geen optie in mijn tuin. Dus nu ga ik tegen de schutting een paar steunen plaatsen met gaas en over de gehele tuin heen ook een net die extra sterk is zodat katten dat niet kapot kunnen knagen. Kunnen die straks ook lekker buiten een frisse neus halen.

Als het af is maak ik natuurlijk weer een update met foto’s, ook van het prachtige behang :)

Geverifieerd door MonsterInsights