Pepe Jeans parfum cocktail edition, nieuw!

pepe jeans cocktail parfum

Pepe Jeans heeft weer een leuke nieuwe limited edition uitgebracht, namelijk de Pepe Jeans Cocktail edition! De flacons zien er weer super leuk uit en ik ga uiteraard wat meer vertellen over de geuren. Wat parfum heb je nooit genoeg en zeker niet als het er leuk uitziet, lekker ruikt én betaalbaar is. Ik heb van Pepe Jeans zowel de vrouwenparfum als de herenparfum mogen ontvangen. Kijk mee!

Lees ook: Pepe Jeans Celebrate parfum

Pepe Jeans Cocktail edition

pepe jeans cocktail parfum pinterest | DoorMariska

De flacons van beide Pepe Jeans Cocktail parfums vind ik erg leuk. De vrouwelijke flacon is in de vorm van een cocktailglas in mooie zomerse kleuren van geel en oranje. Heel vrolijk en ziet er erg leuk en zomers uit. Als je het parfum wilt gebruiken draai je de flacon om en haal je de ‘standaard’ eraf en dan kun je hem opspuiten. Leuk bedacht!

De mannen variant is in de vorm van een cocktail shaker en dan in ietwat mannelijkere kleuren. Van deze flacon haal je de bovenzijde eraf en op die manier kun je hem opspuiten. Het is goed uitgekozen want het past perfect bij elkaar. En dan nu wat over de geuren en welke geurnoten deze geuren hebben.

Parfum vrouw

De vrolijke Pepe Jeans COCKTAIL EDITION voor haar raakt alle tonen van een stralende zomerdag. Een frisse, weelderige topnoot gecreëerd door de combinatie van rood fruit gemengd met ananas en cassis, die overgaat in een verfijnd bloemenboeket. In de basis een warm sandelhout, zijdemusk en een suikergesponnen ambereffect.

Hij is heerlijk zoet dit parfum en doet me ook echt denken aan een cocktail. Een hele zoete cocktail, dat wel. Je moet van het zoete houden. Ik denk dat je zelf moet oppassen dat de wespen jou niet aan gaan zien voor het lekkere drankje 😉 Grapje natuurlijk. Echt lekker zomers.

Parfum man

De Pepe Jeans COCKTAIL EDITION voor hem presenteert een frisse compositie, de perfecte bondgenoot voor op de heetste dagen van het jaar. De geur harmoniseert citrus in een briljante, onverwachte yuzu-melange, versterkt door de overdosis koude kruiden en kardemom. Opening met sprankelende tonen van grapefruit en gember, deze bevroren cocktail viert de intensiteit van droog hout.

Eerlijk gezegd vind ik dit mannelijke parfum ook wel lekker. Hij is ietwat aftershave achtig dus minder draagbaar voor een vrouw, vind ik dan. Maar wel erg lekker ook!

Wat mij betreft zijn dit wel musthaves en ook wel betaalbaar. Je doet er wel lang mee, zeker als je de grotere variant aanschaft. Op de foto zijn de 30ml varianten. Ook leuk voor je collectie als je de Celebrate en Life is Now varianten al hebt.

For Her 30ml EDT € 26,95 | For Him 30ml EDT € 26,95
For Her 80ml EDT € 44,95 | For Him 100ml EDT € 44,95

Volg:
Avatar for Mariska
Mariska

Leuk dat je het artikel hebt gelezen! Ik ben catmom van Snowy, Vriendje en Billy en bloggen is het leukste om te doen. Daarnaast ben ik tekstschrijver, content creator en virtual assistent.

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook