W7 Baby Pink

w7 baby pinkBol.com AlgemeenBol.com Algemeen

Laatst kocht ik bij de OP = OP Voordeelshop weer een aantal nieuwe producten waar ik benieuwd naar was, waaronder deze nagellak W7 Baby Pink. Een mooi licht en lief roze kleurtje die ik (volgens mij..) nog niet in mijn stash heb. Vind dit soort kleurtjes altijd heel mooi voor het zonnige weer ook. Nu tref ik het dat ze in Purmerend een OP = OP Voordeelshop hebben waar ik vaak heel snel langs kan gaan. Als je die ook in de buurt hebt.. ga eens langs!

W7 Baby Pink

w7 baby pink

Sowieso doen de flesjes van W7 mij altijd denken aan OPI. Ik denk dat het daar ook wel een beetje van is afgekeken omdat W7 erom bekend staat dat ze veel dingen toch wel na proberen te maken. Vind ik niet erg hoor, ik vind het wel mooi! Verder is het niet zo’n heel speciaal flesje. Ik kocht er nog meer, maar W7 Baby Pink is dus de eerste die ik nu laat zien. Een lief zacht roze kleurtje die ook wel pastel te noemen is.

w7 baby pink

w7 baby pink

w7 baby pink

Het lakje is qua structuur niet vervelend maar ook niet fijn. Het lijkt wel of dit soort lichte kleurtjes altijd een heel klein beetje stroperig zijn. De structuur is een heel klein beetje dikkig. Je kan je nagels er wel goed mee lakken. Nadeel is dat hij niet in een laagje dekt en met twee lagen krijg je het op zich best egaal. Voor de beste dekking heb je wel drie laagjes nodig maar dat is dus wel weer een beetje lastig doordat de structuur niet super fijn is. Snappen jullie het nog?

Buiten dat vind ik het wel een hele leuke lak en moet ik het geduld maar proberen op te brengen als ik hem op wil! Deze W7 nagellak kost €2,50 en vaak is er bij de OP = OP Voordeelshop een aanbieding. Je koopt er 3 en betaald dan uiteindelijk €7,00 wat het weer net iets goedkoper maakt. Het bevat 15ml aan product wat ik best veel veel vind.

Lees ook:
H&M Tickled Pink
W7 Powder Pearl
W7 Starry Nights
W7 Pink Mirror

W7 is oa te koop bij Boozyshop.nl.

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

Share:

11 Comments

 1. 12 februari 2016 / 21:58

  Ik vind het een heel mooi kleurtje en herken het wel bij sommige lakjes, dat ze zo dikkig zijn. Essie heeft dat bijvoorbeeld niet, en ook van colorclub heb ik een hele lichte die enorm goed dekt en fijn lakt. Je moet er wat geluk mee hebben 🙂

 2. 12 februari 2016 / 18:40

  3 laagjes vind ik altijd jammer… wel een heel mooi kleurtje!!

  • Mariska
   Auteur
   12 februari 2016 / 18:43

   Ja vind ik ook jammer hoor, het wordt er allemaal niet mooier op op die manier.

 3. 12 februari 2016 / 12:47

  Hey Mariska,

  Wat een mooie kleurtje! Jammer dat de structuur niet fijn is, maar toch vind ik hem wel erg mooi 🙂 .

  Liefs!

 4. 12 februari 2016 / 10:26

  Wat een super mooi en lief kleurtje is dit zeg!

 5. 12 februari 2016 / 09:27

  Ik snap wat je bedoelt, ik heb dat ook eens gehad! Maar ondanks dat is het inderdaad een gaaf kleurtje!

 6. Darina
  12 februari 2016 / 07:54

  Mooie kleur! Ik hou wel van dit soort tinten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: