14   49
16   80
1   56
1   82
21   79
2   60
8   100
6   83

Catrice Zensibility REDiant Energy & Greatly Greyish

catrice zensibility nail polish

Het is al weer even geleden dat ik een limited edition tegen kwam en daar nagellak van meenam. Per ongeluk kwam ik Catrice Zensibility tegen in de Kruidvat en besloot twee kleurtjes mee te nemen die ik toch wel ga dragen. Dit zijn Catrice Zensibility REDiant Energy en Catrice Zensibility Greatly Greyish. Dit vond ik ook wel de mooiste kleurtjes denk ik. Vandaag ga ik ze aan je laten zien. Wederom gemaakt op mijn nieuwe achtergrond van de Action 🙂

Catrice Zensibility

catrice zensibility nail polish

Het eerste werd ik verliefd op de flesjes waarin de nagellak zit. Echt heel erg leuk, zo met zo’n grote punt aan de dop. Stiekem wilde ik ze daarom ook wel hebben. Net als die kerst lakjes van Essence, Merry Berry. Leuk voor in de collectie met aparte nagellak flesjes 😉 Deze kleuren vond ik dus het mooiste en dit zijn ook kleuren die ik wel echt zal gaan dragen.

catrice zensibility nail polish

catrice zensibility nail polish

De dop is alleen wel iets anders dan dat je denkt. Als je het ziet denk je dat je de dop eraf kunt draaien als een geheel, maar dit is niet zo. Op bovenstaande foto zie je hoe dit zit. Het onderste gedeelte is een soort ring die je los draait. Deze kun je eraf halen en vervolgens kun je de grote dop gewoon uit het flesje halen. Deze zit dan niet meer vast. Even wennen, maar niet vervelend. De lange dop is trouwens ook niet vervelend om mee te lakken. Ik vind het wel fijn!

Catrice Zensibility REDiant Energy

catrice zensibility rediant energy

Dit is een hele mooie kleur en is een beetje framboos achtig, maar dan iets donkerder. Ik vind hem in ieder geval heel leuk! Net iets anders dan het standaard rood en ook weer geen roze tint. Hij dekt in een laagje op zich wel, maar op de foto heb ik twee laagjes gebruikt. Prima te doen!

Catrice Zensibility Greatly Greyish

catrice zensibility greatly greyish

Deze grijze kleur is wel iets wennen moet ik zeggen. Normaal draag ik niet dit soort kleurtjes, maar vind het ook wel weer mooi staan. Gewoon een keer geen knalkleur maar lekker rustig op je nagels. Deze dekt toch het beste met twee laagjes, zoals ik ook op de foto heb. Niet echt voor de lente en zomer, maar zeker wel mooi voor de herfst ende winter 🙂 Doet me denken aan sneeuw, eigenlijk..

Conclusie, info en verkrijgbaarheid

catrice zensibility nail polish

Met beide lakjes ben ik heel blij en vind de kwaliteit ook goed, zoals ik dat vaak wel vind van Catrice. De kwastjes zijn eigenlijk ook precies hetzelfde als de kwastjes die je in de standaard potjes van Catrice vind, alleen is hier de dop wat langer. Vind het evengoed wel fijn vasthouden. Alles is goed!

Lees ook:
Primark nagellak Chianti & Ballerina
W7 Powder Pearl
Make-up studio nagellak

Catrice Zensibility vind je bij Kruidvat zolang de voorraad strekt. Deze lakjes bevatten beide 15ml en kosten €2,89 per stuk.

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Web | Twitter | Instagram | Facebook

17 Comments

 1. beautifulday4makeup
  17 juli 2016 / 16:34

  Ik heb ze niet willen kopen omwille van de verpakking. Ze passen nagenoeg niet in mijn kasten

 2. Saraya
  13 juli 2016 / 20:58

  Mooie kleurtjes, de flesjes zien er inderdaad leuk uit 🙂
  X

 3. 13 juli 2016 / 20:26

  Ik vind beide kleurtjes echt heel leuk. De roze kleur is lekker fris, de grijze kleur is netjes en ook een beetje apart. Heel erg mooi!

 4. Eline
  13 juli 2016 / 20:16

  Ik vind vooral het grijze kleurtje echt heel erg mooi, nice!

 5. 13 juli 2016 / 18:39

  Ik heb ze ook nog vastgehad in het Kruidvat, maar besloot ze uiteindelijk niet mee te nemen ;). Het flesje vond ik er wel apart & leuk uitzien en de grijze kleur vond ik het mooiste! x

 6. irene
  13 juli 2016 / 17:04

  Mooie flesjes, de roze kleur vind ik echt mooi <3

 7. Annette
  13 juli 2016 / 15:04

  Ik had exact zo’n lakje in de Styletone box van afgelopen maand maar dan van een ander merk. Grappig. Zat ook even met het losdraaien te stunten tot ik doorhad dat het een los dopje was (dacht alweer dat ik het had gesloopt 🙂 )

 8. 13 juli 2016 / 13:41

  Handig met zo’n lang dopje. Ik vind die grijze wel heel erg mooi. Knalroze past niet bij me, maar deze roze vind ik wel heel gaaf.

 9. Tessa
  13 juli 2016 / 13:39

  Ziet er erg tof uit maar ik denk dat dit niet handig is voor mij hahahah.

 10. 13 juli 2016 / 13:35

  Wat een mooie kleuren en die flesjes hebben een groot hebben gehalte 😀

 11. 13 juli 2016 / 12:17

  Mooie kleurtjes. Ik vind het alleen niet fijn vasthouden die dop.

 12. 13 juli 2016 / 11:47

  De roze vind ik erg mooi! En de flesjes zijn echt prachtig!

 13. Nailtalk
  13 juli 2016 / 11:01

  Oh die eerste moet ik nog swatchen.. wat is ie mooi! Vind de flesjes prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.