Maar het klinkt allemaal zo heftig!

bdsm

Waarschijnlijk heb je er al wel eens iets over gehoord, gelezen of gezien: BDSM. Ook wel bondage, dominantie, sadisme en masochisme. Het is natuurlijk niet voor iedereen, maar wat is dat wel? Echter klikt het soms voor mensen zo heftig dat ze het gelijk afschrijven terwijl ze er niks over weten, want er zijn ook veel lichte vormen van BDSM die veel worden toegepast in bed. Op zoek naar iets nieuws om in bed uit te proberen dan vind je hieronder een paar onschuldige vormen van BDSM die misschien wat voor je zijn.

Lees ook: Erotische adventskalender Easytoys 2022

Gebonden – BDSM

Als je bondage hoort denk je misschien gelijk aan de excessen, die voor sommige ook erg spannend zijn, maar bondage kan ook op een speelse en onschuldige manier toegepast worden. Probeer bijvoorbeeld een keer je partner met een pols en een enkel vast te maken aan het bed, zo is er nog genoeg ruimte voor beweging maar zorgt deze kleine beperking toch voor meer spanning en sensatie in bed.

Samen BDSM ontdekken

De eeuwige fluffy handboeien zijn onderhand ook een bekend beeld, echter is het idee erachter wel degelijk spannend voor velen. Je partner met de polsen gebonden, dat geeft je wat meer controle. Hierdoor kan je bijvoorbeeld de tijd nemen om meer van het lichaam van je partner te ontdekken. Nu hoef je natuurlijk niet gelijk je partner in de boeien te slaan, er zijn veel verschillende manieren om bondage in bed toe te passen. Samen kan je dus altijd kijken of er iets is wat jullie beiden zouden willen uitproberen.

Veer of leer?

Op zoek naar een nieuwe manier om elkaars lichamen verder te ontdekken? Dan zijn er meer dan genoeg toys die BDSM jullie te bieden heeft. Denk bijvoorbeeld aan een kietelaar met veren waarmee je de gevoeligste plekjes van je partner kan strelen. Of een leren zweep waar je je partner zachte tikjes mee kan geven om de huid te stimuleren.

Nu zie je me

En nu niet meer. Een blinddoek is een onschuldig artikel dat in de slaapkamer toch veel genot en spanning kan veroorzaken. Omdat je één van de zintuigen wegneemt worden de andere zintuigen verder gestimuleerd en kan je het verrassingselement gebruiken om je partner verder te verwennen.

Misconceptie

Wanneer mensen denken aan BDSM ligt de focus nog te vaak gelijk op de laatste twee letters: sadisme en masochisme. BDSM is meer dan het veroorzaken of incasseren van pijn. Bondage en dominantie hoeven namelijk helemaal geen pijn te doen als dat je ding niet is. Wees daarom niet bang om dit met je partner te bespreken en samen te kijken naar wat jullie misschien wel uit zouden willen proberen.