Babor adventskalender 2022 – AMPOULE CONCENTRATE

babor adventskalender 2022

Dankzij de professionele huidverzorging van BABOR wordt deze kerst ook een prachtig feest voor de huid: De BABOR AMPOULE CONCENTRATES Adventskalender 2022 zorgt met 24 verrassingen voor een stralend mooie, jeugdige huid! Achter elk deurtje zit een speciale ampul met werkstoffen verborgen om de huid te verwennen voor zichtbare huidresultaten dankzij de sterk geconcentreerde werkstofpower. Dit jaar is er nog een bijzondere verrassing: voor het eerst zit er achter de deurtjes ook een selectie DOCTOR BABOR POWER SERUM-ampullen. De powerampullen bieden een nóg efficiëntere werking, ongeacht het huidprobleem. Dit is te danken aan de nauwkeurige synergie van zeer krachtige cosmeceutische werkstoffen en de sterk geconcentreerde werkstofpower van de wereldberoemde BABOR-ampullen.

Adviesprijs 79,90 Euro

Het elegante ontwerp van de kalender is een eerbetoon aan onze planeet in klassiek zwart en goud: Het silhouet is omlijst door glanzende gouden sterren, terwijl de filigrane sneeuwvlokkende continenten vertegenwoordigen. Om ook de toekomstige kerstfeesten veilig te stellen, beschouwen wij milieubewust bij BABOR als een deel van ons DNA-“more to give”-zowel voor de huid als voor het milieu. Uiteraard is de kalender volledig plasticvrij! Laat je huid deze feestdagen stralen!

Inhoud adventskalender Babor 2022

babor adventskalender 2022 ampoule

1× DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic Acid:Revolutionaire vochtigheidsboostervoor directe hydratatie en opvulling met 8 verschillende hyaluronzuren en aanvullendetripeptiden.

1× Hydra Plus: Power van hyaluronzuren voor maximale hydratatie op alle vlakken. Directmeer vocht, een intensief opgevulde huid en minder rimpels.

2× Algae Vitalizer: Maximale hydratatie en vitaliteit voor een sterker microbioom, dankzijextracten van groene algen en plankton.

2× Perfect Glow: Directe glow en een gladde, vlekkeloze huid, de hele dag door. Vooruitstraling en een gelijkmatigere huid dankzij glowpigmenten, polysachariden en Perfection-peptiden.

3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Beta Glucan: Concentraat met beta-glucaan, microzilver voor een intensieve verzorging voor een direct gekalmeerde enverstevigde huid.

3× Active Night: Werkstofpower voor een onmiddellijk gekalmeerde huid, minder roodheid engeen gespannen gevoel. Nachtelijke ontspanning-voor een geregenereerde en verzorgdehuid ’s morgens.

3× DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPOULE Vitamin C: Een stralende teint en anti-aging ampul voor een zichtbaar geoptimaliseerd huidbeeld-vitamine C enlinoleenzuur zorgenvoor een gelijkmatigere en gladdere huid.

3× Multi Vitamin: De vitamineboost geeft de verzwakte huid weer nieuwe energie-voor eengezonde, frisse en stralende huid.

3× 3D Firming: Voor gedefinieerde contouren, een voelbaar stevigerehuid en minder rimpels.

3× Lift Express: De ultieme antirimpel-ampul met direct effect, dankzij marieneexopolysachariden en de lifting-werkstof.24 x 2 ml;

Adviesprijs 79,90 Euro