Afvallen met Weight Watchers #2

Afvallen met Weight Watchers #2

Ja en dan is het weer tijd voor de tweede update over het afvallen met Weight Watchers. Ik moet zeggen dat ik een paar dagen heb gehad dat ik er totaal niet op heb gelet wat ik allemaal naar binnen stopte. Voor de vorige weging was ik heel vrolijk naar de kermis in Volendam geweest en had veel zoete witte wijn gedronken. Nu ben ik afgelopen zaterdag een dagje naar de autocross geweest in Sint Maarten. Daar heb ik suikervrije en niet suikervrije energydrink gedronken, 2 ham/kaas croissantjes, broodje hamburger en vast nog iets wat eigenlijk niet in het lijstje thuishoort. Dus ik was wel heel erg benieuwd hoe ver ik het nu had geschopt.

Hoe hou ik het vol met Weight Watchers nu?

Nog steeds vind ik het vrij makkelijk vol te houden moet ik zeggen. Nu hoor ik je denken “en al die rotzooi van zondag dan?”. Nou dat is heel simpel. Als ik mezelf dingen ga verbieden, dan word ik gek. Dingen die ik mezelf verbied wil ik namelijk juist en dan ga ik snel over de streep. Dat is iets wat ik absoluut niet wil, uiteraard. Als ik op het werk ben hou ik het goed vol. Ik drink nog steeds heel veel thee, water ook wel maar minder en suikervrije energydrink (0 punten!). Ook zorg ik dat ik fruit mee heb. Een banaantje eet ik tussendoor en in de ochtend vaak nog het bakje met gesneden stukjes meloen. In de lunchpauze pak ik een beker cup a soup in Chinese tomaat of Champignon en deze zijn 3 punten. Dat vind ik prima te doen. Als ik het overdag rustig hou, kan ik ‘s avonds wat meer eten. Gisteravond at ik bijvoorbeeld gewoon een tosti. Dat kan dan en valt ook binnen mijn puntenaantal.

Mocht ik overdag echt enorme trek krijgen, dan pak ik een mueslireep (4 punten!) of een pakje met LU koekjes die bij elkaar 7 punten zijn. Maar dat doe ik echt als ik echt trek heb. Alsnog red ik het dan in de avond prima. Ik heb eigenlijk mazzel dat ik ‘s avonds meestal niet zoveel trek heb, ook omdat ik enorm veel thee drink op een dag.

Resultaten

Maandag 30 augustus 2016:
Buik: 118cm
Billen: 121cm
Benen: 71cm
Gewicht: 95,2

Dinsdag 6 september 2016:
Buik: 120,5cm
Billen: 119cm
Benen: 71cm
Gewicht: 94,5

Dinsdag 13 september 2016:
Buik: 117cm
Billen: 119cm
Benen: 72cm
Gewicht: 93,9

Tja, mijn buik is misschien ietsje dunner, mijn billen zijn hetzelfde gebleven en mijn benen zijn 1cm dikker. Of dat nu daadwerkelijk zo is of dat het meetlintje niet goed is gehouden.. geen idee 😉 Mijn gewicht is dan wel weer iets afgenomen! Daar ben ik dan wel weer erg blij mee, al was ik voor zondag wel lichter. Gisteren heb ik mij er wel weer helemaal aan gehouden, dus op naar de volgende Weight Watchers weeg dag!

Mariska

Bedankt voor het bezoeken en lezen van het artikel en ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat. Met meest actief ben ik op Twitter, Instagram en Facebook!

Find me on: Twitter | Facebook

dit artikel kan affiliate links bevatten
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *