5x gilet voor de dames, dé trend van nu!

dames gilets

Een gilet voor dames is weer helemaal in en zijn ook best wel een hype te noemen. Ik zag het al op RTL Boulevard voorbij komen en deze lieten ook filmpjes van YouTube zien. Dat de gilets voor dames dus een hype zijn, dat mag duidelijk zijn. Zelf vind ik ze ook echt leuk en daarom heb ik er een aantal gilet voor dames op een rij gezet. Ze verschillen nogal van uiterlijk, dus er zit zeker iets voor je bij. Ik heb voor je gelinkt naar Mango, H&M, Omoda en de Bijenkorf zodat je direct daar verder kunt kijken. Het is niet mogelijk om álles in dit artikel te verwerken natuurlijk.

5x gilet voor dames, dé trend van nu!

gilet voor dames

Dit gilet voor dames moest ik laten zien, want ik vind hem zelf ook echt heel erg leuk! Eigenlijk best wel simpel zwart-wit, maar toch heel erg leuk te combineren met verschillende soorten kledingstukken. Het kan op een leuke flared jeans, een flared broek van een andere stof, maar ook op een skinny jeans zal het super leuk staan. Omdat zwart-wit heel makkelijk te combineren is, kun je ook gemakkelijk een kleur kiezen die je onder het gilet draagt. Op een jurk is ook leuk, dat staat bij Omoda op de website in een filmpje. Dit gilet is van Fabienne Chapot.

dames gilets

Dit leuke gebreide gilet is verkrijgbaar in verschillende kleuren en is van het merk Notre-V. Dit gilet voor dames is in verschillende kleuren verkrijgbaar, waaronder in het bordeauxrood, lichtblauw en zwart. Wederom zie je op de website van Omoda weer een filmpje waarop de gilets zijn gecombineerd met een leuk jurkje. Super leuk!

gilets voor dames na kd leer

Deze vond ik direct al heel vet toen ik hem zag. Het is een lang gilet van imitatieleer van het merk NA-KD, verkrijgbaar bij de Bijenkorf. Op de website van de Bijenkorf is het gecombineerd met een (imitatie)lederen broek, maar dit lijkt me dus ook heel vet staan op een ripped skinny jeans. Het is een zwarte kleur die dus weer heel gemakkelijk met van allerlei kleuren te combineren is. Dit dames gilet is op dit moment van schrijven ook nog eens in de aanbieding met 50% korting! Check! Een leuke gebreide trui zal er denk ik heel tof onder staan.

gilet voor dames hM

Dit dames gilet van H&M vind ik ook wel een beetje ouderwets ogen. Zelf ben ik fan van The Kelly Family (wie kent ze nog?!) en vroeger droegen zij van dit soort gilets. Neemt niet weg dat ik dit soort gilets voor dames nog steeds heel tof vind om te zien. Deze kleur laat ik zien, maar ze zijn er nog in meerdere kleuren zoals wit, zwart en donkerbruin. Als je een beetje van deze ribstof houdt dan is het perfect te combineren ook weer.

zwart gilet voor dames met strik HM

Deze is niet perse mijn smaak, maar ik vond hem te leuk (en te schattig) om niet te laten zien. Wederom is deze van H&M en is ook verkrijgbaar in het wit. Op de website bij dit gilet zie je dat het gecombineerd is met een rokje. Dat kan natuurlijk, maar er zijn talloze manieren om dit schattige giletje te combineren.

gilets voor dames mango

Dit dames gilet is verkrijgbaar bij Mango en heeft hele leuke ruches. Helaas alleen verkrijgbaar in wit dus dat is wel jammer als je hem in een andere kleur zou willen hebben. Maar daar kom ik weer: wit is een mooie kleur om te combineren omdat het bijna overal bij past. Zo ook deze! Op de website van Mango bij dit gilet staat het afgebeeld met een gestreepte blouse eronder. Ook leuk!