La Vie Est Belle Soleil Cristal van Lancome

by Mariska

La Vie Est Belle Soleil Cristal is here! Geluk is meer dan een gevoel. Het is een energie. Het is een positieve vibratie en een sluier van licht die wordt uitgestraald door degenen die werkelijk gelukkig zijn. Lancôme heeft deze visie ook een genereuze en stralende gelukzaligheid gecultiveerd en beschouwt geluk bovendien als een intense uiting van schoonheid.

Lees ook: La Nuit Tresor Dentelle de Roses

La Vie Est Belle Soleil Cristal

Topnoten: Olie van bergamot, mandarijn en roze peper.
Hartnoten: Zonnig kokosakkoord, absolu van oranjebloesem en sambacjasmijn.
Basisnoten: Extract van iris, olie van patchoeli uit Bali en een touch van premium bourbonvanille uit Madagaskar.

Lancôme heeft ook haar inspiratie uit deze overtuiging gehaald toen zij de meest recente variant van haar iconische geur ontwikkelde: La Vie est Belle Soleil Cristal. Deze geur verspreidt een stralend parfumspoor uit, zoals een sluier van geluk. Het enige wat zij hoeft te doen is…zichzelf zijn. De warme en stralende vrouw van La Vie est Belle Soleil Cristal laat de hele wereld stralen van geluk. Van haar houding tot haar bewegingen – alles om haar heen straalt een gelukzalige sfeer van joie de vivre uit. Haar schoonheid is werkelijk betoverend. Iedereen om haar heen voelt zich op stralende wijze beter. En wanneer zij lacht, lacht de hele wereld naar haar terug.

Een Aantrekkelijk Parfumspoor Met Een Zonovergoten Aura

Geniet van de meest stralende lach, die nu in een geur is gevangen. La Vie est Belle Soleil Cristal, een parfumspoor van zonnige geurnoten, weet de originele geur extra levendig en stralend te maken. Deze geur straalt nóg meer dan ooit tevoren.

Net als een lach die een bekend gezicht laat stralen, verhelderen de zonnige noten het iconische akkoord van La Vie est Belle, van binnenuit. In het hart van de compositie is een trio van zoete, witte bloemensoorten – jasmijn, oranjebloesem en ylang-ylang – verenigd met een zonnig kokosnoot akkoord dat de romige, fluwelige structuur van de compositie extra versterkt. Dit warme, sensuele en ongelooflijk verleidelijke akkoord contrasteert met de bergamot en mandarijn, die de geur beiden onmiddellijk een sprankelend gevoel van frisheid geven. Het duo van iris en patchoeli, een iconisch signatuur van La Vie est Belle, is samengevoegd met overheerlijke en verslavende vanille, dat voor een weergaloze opheldering zorgt.

Een Nieuw Embleem Van Geluk

De ‘smile of cristal’ van het parfum is met recht een icoon geworden. De flacon van La Vie est Belle, sinds de creatie in 2012 een symbool van geluk, is voor deze recente editie volledig opnieuw vormgegeven. Het transparante glas van de flacon, waarin holografische reflecties zijn verwerkt, vangt een stralend aura van een stralende lach. Zoals kristal het licht dat door het oppervlak schijnt als het ware ‘op breekt’, zorgt dit voor een glinsterend effect dat bij elke beweging verandert en op deze manier een eindeloze variatie van kleuren onthult. De vleugels rondom de hals van de flacon, voorzien van een schitterende, natuurlijk perzikachtige tint en twinkelende deeltjes, glinsteren over de gehele flacon. Een begeerlijk object met een betoverend aura.

You may also like

Stuur een mail

Contact opnemen?