W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

by Mariska Groot

Steeds meer trekken de lip producten mijn aandacht om te testen. Ik hou het nog wel bij de veiligere kleuren en niet echt super knal kleuren, maar ik vind het leuk om te doen! Zo ook kwam ik deze W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge tegen bij de OP=OP Voordeelshop. De kleur vind ik erg mooi en kun je zien als een echte ‘berry’ herfstkleur. Ook heb ik hem getest en de hele avond op gehad tijdens een avond je uit. En bleef hij goed zitten na al die wijntjes?

Lees ook: W7 liquid kiss lipstick Basque

W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

Het is best een kleine verpakking maar dat vind ik eigenlijk wel ene pluspunt, hij is dan zo lekker makkelijk mee te nemen en in je broekzak te stoppen als je uitgaat, als je bijvoorbeeld net als ik bijna nooit een tasje mee hebt. Als je het dopje eraf draait komt er een spons applicator tevoorschijn die erg zacht is en een goede hoeveelheid product oppakt uit de flacon. De spons applicator heb ik niets op aan te merken die werkt namelijk gewoon erg fijn en je kunt er ook precies mee werken.

W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

Dit is de kleur zoals hij op mijn hand eruit ziet. In eerste instantie lijkt hij best wat waterig als je zo naar de foto kijkt en zo zag het er ook uit op mijn hand. Zelf dacht ik dat het misschien een wat meer vastere structuur zou hebben. Ook zie je dat hij best wel in de lijntjes trekt en stiekem werd ik een beetje bang en dacht ik dat dat ook op mijn lippen zou gaan gebeuren. Zelf zou ik dat niet willen namelijk! Daarna was het tijd om de W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge op mijn lippen aan te brengen en kijken of hij er daar beter uit zou zijn. Qua pigmentatie ben ik wel tevreden als ik naar de swatch kijk namelijk. Ook vind je op de verpakking een lijst met de ingrediënten wat ik altijd een plus vind! Het staat er wel enorm klein dus je hebt wel een vergrootglas nodig 😉

W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge
W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge
W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

De kleur laag zich gemakkelijk aanbrengen en dekt net niet in 1 laagje. Op de foto’s hierboven zie je dan ook 2 laagjes op mijn lippen zitten. Dat is op zich niet erg want hij voelt niet heel oncomfortabel aan eerlijk gezegd. Je ziet heel goed dat hij mat opdroogt en op dat moment voel je hem wel een klein beetje zitten. Een hapje en een drankje (lees: croissant en 2 koppen thee) overleeft hij wel, maar mocht je meer eten en drinken dan brokkelt hij aan de binnenkant van je lippen wel af. Op zich vind ik dat je dat kunt verwachten bij een matte lipstick / lipgloss. Dit heb ik zelf opgelost door er een laagje vaseline als basis te gebruiken en vervolgens de W7 liquid lipstick Moulin Rouge er dekkend overheen aan te brengen. Dan blijft hij wel veel beter zitten. Ook na een aantal wijntjes zat hij nog prima!

En dit is wat er gaat gebeuren als het van je lippen afbrokkelt. Je krijgt een niet zo’n geweldig effect daardoor wat in mijn ogen nogal rommelig is. Als je dus een basislaagje aanbrengt met lipbalsem is de kans vele malen kleiner dat dit ontstaat en zal het beter blijven zitten. Hij blijft niet de gehele avond prima zitten tijdens het uitgaan (en eten en drinken) en zal dus zo nu en dan wel bijgewerkt moeten worden.

Zelf vind ik dat helemaal niet erg om af en toe bij te werken, als je naar de prijs kijkt. Ik denk dat ik misschien nog wel een aantal kleuren ga aanschaffen als ik die tegen zou komen. Ik ben er tevreden mee!

Prijs, info en verkrijgbaarheid

W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge

Deze W7 liquid kiss lipstick Moulin Rouge is onder andere verkrijgbaar bij Boozyshop.nl. Je betaald er €3,45 voor wat ik erg mee vind vallen! Ook zal hij in een aantal OP=OP Voordeelshops verkrijgbaar zijn die de W7 producten verkopen.

Verdere kleuren die verkrijgbaar zijn: W7 liquid kiss lipstick Basque en W7 liquid kiss lipstick Can Can. Ook deze zijn verkrijgbaar op bovenstaande website.

Lees ook:
W7 Pink Mirror
W7 Flirty Eyes mascara
W7 Baby Pink

Hebben jullie al zo’n product in jullie stash?

Related Posts

Leave a Comment

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.