Deze Timberland veterboots stonden op mijn wishlist voor de winter!

timberlands winter

Al een hele tijd wilde ik deze Timberland veterboots, maar het kwam er steeds niet van. Eigenlijk koos ik gewoon steeds iets anders waar ik mijn geld aan uitgaf. Maar ik vond ze al een hele tijd heel erg leuk. Ze zijn stoer en goed te combineren met verschillende kledingstijlen. Nu de winter (eerst de herfst natuurlijk) eraan komt, koos ik voor de Timberland veterboots die gevoerd zijn van binnen. Zo lekker warm! En het is een wat hoger model. Kijk mee!

Timberland veterboots van mijn wishlist

Ga voor deze iconische, bruine AUTHENTICS TEDDY FLEECE veterboot met met warme teddy-fleece voering van het merk Timberland en ervaar ongeëvenaarde warmte en comfort!  Dit model is van eersteklas leer en door het waterdichte membraan beschermt hij jouw voeten tegen natte, regenachtige omstandigheden doordat de volledig naad gesloten is en is gemaakt van speciaal behandelde stoffen. De schacht is van suède en kan zowel omhoog als omlaag gedragen worden voor twee verschillende looks. De zeshoekige metalen veterringen en ronde, tweekleurige veters maken die iconische Timberland-look helemaal af én zorgen samen met de grove zool voor een stoere touch. Dankzij de teddy-fleece voering blijven jouw voeten heerlijk warm en het uitneembare voetbed van mesh zorgt de hele dag voor uitzonderlijk stacomfort, schokabsorptie en energieteruggave en gaat vermoeidheid tegen. De rubberen profielzool geeft een gripvast, ondersteunend gevoel. Perfect voor avontuurlijke wandelingen!

En dit zijn de beauties waar ik het over heb. Het zijn niet perse doorsnee dames schoenen. Ik vind het eerder een tikkeltje jongensachtig omdat het wat stoerder is maar dat vind ik juist heel tof. Ze zijn namelijk heel mooi te combineren en dat heb ik dan ook al veelvuldig gedaan tot nu toe. Weet je hoe?

  • ze staan leuk onder een jurkje
  • je kunt ze dragen in combinatie met een spijkerbroek en een fijne hoodie
  • een spijkerbroek met een lange blouse
  • onder een (nep)leren rokje met een leuk bandshirtje

Dit zijn de combinatie die ik heb gemaakt met de Timberland veterboots en er zijn er vast nog wel meer. Hoewel ik wel kijk naar welk jurkje erbij past. Een jeans en een trui gaat makkelijk, maar een jurkje wat lastiger. Als het een heel chique jurkje is, dan begrijp ik dat je niet zo snel dit soort stoere schoenen eronder draagt. Hoewel, waarom niet?

Ik draag ze echt met heel veel plezier en ik weet zeker dat ze ook lang meegaan doordat ze gewoon van hele goede kwaliteit zijn. Deze Timberland veterboots kosten €189. Er zijn natuurlijk ook leuke alternatieven, zoals look a like Timberlands, voor als bijvoorbeeld financieel niet haalbaar is.

Houdt jij van deze stoere schoenen?