Too Cool For School en Holika Holika nu bij HEMA verkrijgbaar

too cool for school hema

Korean beauty, zowel skincare als make-up, is een echte trend van de laatste jaren. Vorig jaar bracht HEMA al een eerste K-beauty skin care lijn uit. Naar aanleiding van het succes van deze eerste eigen lijn komt HEMA met nieuwe K-beauty items van het Koreaanse merk Holika Holika en het Amerikaanse, maar zelf geliefd bij Koreanen, Too Cool For School. Het is voornamelijk make-up, maar ook huidverzorging en gezichtsmaskers.

Holika Holika

Holika Holika is een Koreaans Beauty merk dat bestaat sinds 2010. Het assortiment bestaat veelal uit make-up voor mannen en vrouwen. Het merk richt zich op modebewuste jongeren die veel waarde hechten aan cosmetica van hoge kwaliteit. De producten zijn verpakt in unieke, opvallende verpakkingen die erg gewild zijn bij stijlvolle jongeren die er hip en fris uit willen zien. De producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en er is gebruik gemaakt van alleen de beste ingrediënten

Too Cool For School

Het creatieve cosmeticamerk is opgericht in New York City. Het artwork voor de eerste artist-collaborative packaging werd tegelijkertijd gemaakt met een freelance illustrator in Londen. 
Too Cool For School is inmiddels één van de meest gewilde merken in Zuid-Korea, omdat het nieuwe normen stelt en pleit voor artistieke expressie in de huidige beauty cultuur.
De Dinoplatz-verpakking is ontworpen door Crosspoint New York, het creatieve team van Too Cool For School nodigde kunstenaar Hatori Sando uit voor deze samenwerking. Too Cool For School werkt graag samen met kunstenaars en andere artistieke personen.

De producten zijn verkrijgbaar vanaf € 3,75 en tot en met week 36 te vinden in de grotere vestigingen van HEMA. Het gaat om ongeveer 160 winkels. De producten zijn ook via hema.nl te bestellen.

Ken jij een van deze merken al?

Lees ook:
Goodiebox Recharge inhoud, zo blij met dit parfum!
Catrice Cha-KIRA
Anny Urban Jungle nagellak